ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Ο Σάμαρης στην ευρωπαϊκή λίστα της Μπενφίκα"

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo) AP PHOTO/STEVEN GOVERNO

Ο Ανδρέας Σάμαρης αναμένεται να βρεθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της Μπενφίκα παρά το γεγονός πως όλο αυτό το διάστημα τον θεωρούσαν "φευγάτο" από την πορτογαλική πρωτεύουσα.

Δημοσίευμα της έγκυρης Record αναφέρει ότι ο Ανδρέας Σάμαρης θ' αποτελέσει λύση του Μπρούνο Λάγκε στην Ευρώπη, καθώς ο προπονητής της Μπενφίκα αναμένεται να τον συμπεριλάβει στην λίστα για τους αγώνες των Πορτογάλων στο Europa League.

Υπενθυμίζουμε πως οι "Αετοί" θα κοντραριστούν με την Γαλατασαράι στους "32" της διοργάνωσης. Όσον αφορά στον Σάμαρη, ρεπορτάζ από την Αγγλία τον ήθελαν να φεύγει με προορισμό την Νιουκάστλ, αλλά δεν προχώρησε το deal, όπως επίσης ο Έλληνας χαφ φέρεται να αρνήθηκε να μεταγραφεί στην Άστον Βίλα που προσέφερε για εκείνον 4.000.000 ευρώ.

Το συμβόλαιο του έμπειρου χαφ με την Μπενφίκα εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο update για το μέλλον του.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ