ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Σαμαράς στην προώθηση της ταινίας "Celtic Soul" στην Ισπανία

Ο Σαμαράς στην προώθηση της ταινίας "Celtic Soul" στην Ισπανία

Ο Έλληνας επιθετικός της Σαραγόσα, Γιώργος Σαμαράς, βρέθηκε στο Μπιλμπάο για την προώθηση της ταινίας, "Celtic Soul", με αντικείμενο την πρώην του ομάδα από τη Σκωτία.

"Έγραψε" τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Σέλτικ. Τώρα, βρίσκεται στην Ισπανία καθώς αγωνίζεται με τη Σαραγόσα, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει για δύο ματς. Ωστόσο, δεν έχει ξεχάσει την πρώην ομάδα του. Ο Έλληνας επιθετικός, Γιώργος Σαμαράς, βρέθηκε στο Μπιλμπάο για την προώθηση της ταινίας, "Celtic Soul", με αντικείμενο την αγάπη δύο Καναδών οπαδών για την ομάδα της Γλασκώβης.

"Μπορείς να χωρίσεις και να μαλώσεις με τη γυναίκα σου. Αλλά υπάρχουν φορές που σε αφήνει η γυναίκα σου και συνεχίζεις να την αγαπάς βαθύτατα. Στην περίπτωσή μου αυτό είναι η Σέλτικ. Από τη στιγμή που έφυγα από την ομάδα, δεν έχει επιστρέψει στη Γλασκώβη. Με έχουν καλέσει πολλές φορές για να δω ένα ματς, αλλά δεν μπορώ να πάω. Δεν είμαι προετοιμασμένος να δω ένα ματς της Σέλτικ, χωρίς να είμαι μέλος της ομάδας. Δεν ξέρω εάν θα μπορέσω στο μέλλον. Στην αρχή είχα τις αμφιβολίες μου, αλλά πήγα με τον πατέρα μου στο γήπεδο και το ερωτεύτηκα από την πρώτη ημέρα. Ήταν το μέρος μου.

Είναι μεγάλο κλαμπ. Παίζεις σε κάθε ματς για να κερδίσεις. Κάθε σεζόν πρέπει να κερδίσεις κάποιον τίτλο. Είναι καλύτερο να είσαι στη Σέλτικ και να παλεύεις για κάθε ματς από το να είσαι στη 12η ομάδα της Premier League και να βγάζεις περισσότερα χρήματα. Το κατάλαβα μόλις έφθασα. Ο,τι πρόβλημα και να έχεις, σε βοηθούν να το λύσεις. Έχω παίξει σε όλα τα μέρη του πλανήτη, αλλά σαν το Celtic Park δεν βρήκα πουθενά", υποστήριξε ο Γιώργος Σαμαράς στη βασκική εφημερίδα, "Deia".

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Ιρλανδός οπαδός της Σέλτικ από τον Καναδά, Εόιν Ο'Καλαχαμ και ο ηθοποιός, Τζέι Μπαρουσέλ, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Μάικλ ΜακΝαμάρα. Το σενάριο της ταινίας έχει να κάνει με την περιπλάνηση των δύο από τον Καναδά μέχρι τη "γη των ονείρων τους", το "Celtic Park".

"Γίναμε φίλοι και καταλάβαμε ότι ήμασταν οπαδοί μιας ομάδας που βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά. Στην ταινία αναπτύσσονται δύο πράγματα: οι ιρλανδικές καταβολές ενός Καναδού που έφθασε να γίνει επιτυχημένος ηθοποιός και το μεγαλείο της Σέλτικ", υποστήριξε ο Ο' Κάλαχαν.

"Ήθελα να δείξω μέσω της ταινίας την κοινωνική, πολιτιστική και συμβολική διάσταση της Σέλτικ, μέσα από τα μάτια του Εόιν και του Τζέι. Έμαθα στην πορεία γιατί το ποδόσφαιρο αρέσει σε τόσο κόσμο και γιατί η Σέλτικ είναι τόσο ειδικό κλαμπ", τόνισε ο ΜακΝαμάρα.

Δείτε το trailer της ταινίας Celtic Soul:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ