ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο πρωταθλητής Μήτρογλου θύμισε το γκολ του που κράτησε ζωντανή την Γαλατάσαραϊ

Ο πρωταθλητής Μήτρογλου θύμισε το γκολ του που κράτησε ζωντανή την Γαλατάσαραϊ

Στον αστερισμό της κατάκτησης του νταμπλ με την Γαλατάσαραϊ εξακολουθεί να βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, που ανέβασε video με το πιο σημαντικό γκολ στη θητεία του στην Τσιμ Μπομ (VIDEO).

Το βράδυ της Κυριακής η Γαλατάσαραϊ επικράτησε 2-1 της Μπασακσεχίρ με ανατροπή στο ντέρμπι κορυφής και έκανε δικό της το πρωτάθλημα (22ο στην ιστορία της), γεγονός που πανηγυρίστηκε έξαλλα και από τον Κώστα Μήτρογλου που μεταγράφηκε στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ τον Ιανουάριο από την Μαρσέιγ.

Ο "Μητρογκόλ" ανέβασε πολλά videos στη σελίδα του στο Twitter λίγο μετά τη μεγάλη νίκη θέλοντας να δείξει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του (σε ένα από αυτά σκοράρει και το παιδί του στη μία από τις δύο εστίες του γηπέδου), όμως δεν έμεινε μόνο εκεί.

Μία ημέρα μετά έδρασε και πάλι, καθώς ευχήθηκε στους followers του καλή εβδομάδα ανεβάζοντας ένα video με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ, που ήταν αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά μέσα στη σεζόν για την ομάδα του.

Και αυτό γιατί είχε χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του με 1-0 επί της Ακχίσασπορ με γκολ στο 94ο λεπτό, σε ένα ματς που είχε διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου και είχε κρατήσει ζωντανή την Τσιμ Μπομ στη μάχη του τίτλου με έξι πόντους λιγότερους από την πρωτοπόρο εκείνη την περίοδο Μπασακσεχίρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μήτρογλου πανηγύρισε με την ελληνική σημαία το πρωτάθλημα της Γαλατάσαραϊ
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ