ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο εφιάλτης του Μήτρογλου στη Μαρσέιγ και ο δανεισμός

Ο εφιάλτης του Μήτρογλου στη Μαρσέιγ και ο δανεισμός
Μήτρογλου om.net

Ο Κώστας Μήτρογλου βιώνει δύσκολες στιγμές στη Μαρσέιγ, τα αποδυτήρια έχουν διχαστεί για τον Έλληνα φορ και ο δανεισμός του δεν είναι σενάριο που μπορεί να αποκλειστεί.

Όταν ο Κώστας Μήτρογλου έπαιρνε το καλοκαίρι την απόφαση να φύγει από τη Μπενφίκα, κλείνοντας έναν επιτυχημένο κύκλο στους Λουζιτανούς, δεν περίμενε ότι στη Μασσαλία θα συναντούσε τόσα προβλήματα. Οι πρώτοι μήνες του Έλληνα στράικερ είναι εφιαλτικοί, τα γκολ έρχονται με το σταγονόμετρο, ο κόσμος τον έχει βάλει στη "μαύρη λίστα", τα γιουχαΐσματα δίνουν και παίρνουν, ενώ πλέον και ο προπονητής του, Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος έχει βάλει "πλάτη" για τον ίδιο, σιγά σιγά χάνει την υπομονή του.

Ρεπορτάζ από τη Γαλλία κάνει λόγο για μια κατάσταση που έχει ξεφύγει πλέον με τον Μήτρογλου, ο οποίος έχει διχάσει τα αποδυτήρια της Μαρσέιγ και οι σκέψεις για δανεισμό του τον Γενάρη είναι περισσότερες από ποτέ. Οι Γάλλοι επένδυσαν 15.000.000 ευρώ για τον ίδιο το καλοκαίρι και βλέπουν ότι ως τώρα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι προερχόταν από τραυματισμό και ήθελε τον χρόνο του για να βρει τα πατήματά του, όμως πλέον η κλεψύδρα αδειάζει επικίνδυνα.

Μπορεί ο Γκαρσία να λέει πως "ο Μήτρογλου είναι θύμα της πίεσης, δουλεύει και έρχεται ο χρόνος του", όμως η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν πάνε καλά και πρέπει να κάνει πολλά για να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα. Η ποιότητά του είναι δεδομένη, αυτό δεν αμφισβητείται, όμως θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να σκοράρει και να μην είναι φάντασμα του εαυτού του στο χορτάρι.

Σε επτά σερί ματς πρωταθλήματος, παίζοντας μπροστά στο 4-4-2, δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει και έχει μπει στο στόχαστρο των απαιτητικών φίλων της Μαρσέιγ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "RMC" άρχισε να διχάζει τα αποδυτήρια. Μέλη του τεχνικού επιτελείου, ακόμη και συμπαίκτες του στράφηκαν εναντίον του λέγοντας μέχρι και πως νιώθουν ότι η Μαρσέιγ αγωνίζεται με δέκα παίκτες, όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο.

Το σενάριο του δανεισμού δεν είναι μακρινό, ούτε φανταστικό. Σύμφωνα με τον Γκαρσία, αυτό μπορεί να αφυπνίσει τον Μήτρογλου και να αρχίσει να ανεβαίνει. Ο προπονητής της Μαρσέιγ θέλει να τον δει να πηγαίνει καλά και να βγει αυτή η επένδυση. Μέσα στον Γενάρη δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα και αν βρεθεί ομάδα για τον Έλληνα φορ, οι Μασσαλοί θα κινηθούν για επιθετικό. Όλα είναι ανοιχτά αυτή την στιγμή...

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ