ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Διαμαντάκος έριξε στο καναβάτσο το Αμβούργο

Ο Διαμαντάκος έριξε στο καναβάτσο το Αμβούργο

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος έφτασε τα πέντε φετινά γκολ σε επτά συμμετοχές με τη Ζανκτ Πάουλι. Ο 26χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στη νίκη (2-0) της ομάδας του απέναντι στο Αμβούργο του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Σπουδαία νίκη με μπροστάρη τον Δημήτρη Διαμαντάκο σημείωσε το βράδυ της Δευτέρας (16/9) στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας η Ζανκτ Πάουλι. Ο 26χρονος φορ έκανε το 1-0 με κεφαλιά ψαράκι απέναντι στο Αμβούργο στο 18', ενώ στο 63' θα ερχόταν το 2-0 με αυτογκόλ του Φαν Ντρόγκελεν.

Ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού έφτασε τα πέντε γκολ σε επτά συμμετοχές με την ομάδα του, εκ των οποίων τα τέσσερα τέρματα έχουν μπει σε επίπεδο πρωταθλήματος (το άλλο στο Κύπελλο). Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έμεινε στον πάγκο για το Αμβούργο, που έμεινε στη δεύτερη θέση, στο -1 από τη Στουτγκάρδη.

Η Ζανκτ Πάουλι βρίσκεται στην 10η θέση της Μπουντεσλίγκα 2, με απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες σε έξι παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα με τις 18 ομάδες, την απευθείας άνοδο στη Μπουντεσλίγκα εξασφαλίζουν οι δύο πρώτοι, ενώ ο τρίτος δίνει αγώνα μπαράζ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ