ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ντουγκαρί: "Εάν ο Μήτρογλου είναι βασικός, δεν θα μιλήσω ξανά για μπάλα"

PSG's Kylian Mbappe, left, challenges for the ball with Marseille's Konstantinos Mitroglou, during the League One soccer match between Marseille and Paris Saint-Germain, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
PSG's Kylian Mbappe, left, challenges for the ball with Marseille's Konstantinos Mitroglou, during the League One soccer match between Marseille and Paris Saint-Germain, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Κάποτε ο Κριστόφ Ντουγκαρί αποθέωνε τον Κώστα Μήτρογλου και υποστήριζε ότι είναι κράμα Μπραντάο και Ραβανέλι. Τώρα ασκεί κριτική και υπόσχεται ότι εάν είναι βασικός, δεν θα μιλήσει ξανά για ποδόσφαιρο.

Δριμύτατη κριτική στον 29χρονο Έλληνα διεθνή επιθετικό της Μαρσέιγ, Κώστα Μήτρογλου, άσκησε ο παλαίμαχος επιθετικός της ομάδας της Μασσαλίας και νυν σχολιαστής στο γαλλικό ραδιόφωνο, "RMC".

Ο Κριστόφ Ντουγκαρί, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα των "Phocéens" από το 1992 έως το 1994 υποστήριξε ότι ο Μήτρογλου δεν κάνει τίποτα στον αγωνιστικό χώρο και υποσχέθηκε εάν ο Ρούντι Γκαρθία του δώσει εκ νέου φανέλα βασικού και αφήσει στον πάγκο των Βαλέρ Ζερμέν, εκείνος θα πετάξει το μικρόφωνο του σχολιαστή και να μην μιλήσει στη ζωή του ξανά για ποδόσφαιρο.

Ντουγκαρί: "Εάν ο Μήτρογλου είναι βασικός, δεν θα μιλήσω ξανά για μπάλα"

Ο Κριστόφ Ντουγκαρί στη νέα του καριέρα, ως σχολιαστής στο RMC

"Η Μαρσέιγ έπαιξε με δέκα παίκτες απέναντι στη Λιλ. Ο Μήτρογλου είναι αίνιγμα. Εάν ο Βαλέρ Ζερμέν μείνει στον πάγκο και ο Μήτρογλου είναι βασικός, θα επιστρέψω το μικρόφωνο και δεν θα μιλήσω ξανά για μπάλα στη ζωή μου".

Βέβαια, όταν η Μαρσέιγ απέκτησε τον Κώστα Μήτρογλου από την Μπενφίκα, ο Ντουγκαρί δεν είχε χάσει την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο του Έλληνα επιθετικού.

"Είδα τα video του Μήτρογλου και σκέφτηκα ότι είναι κράμα Μπραντάο και Ραβανέλι. Χρησιμοποιεί εξαιρετικά το κορμί του. Δεν έχει τόση φινέτσα στην τεχνική, αλλά είναι παίκτης περιοχής", είχε υποστηρίξει τη δεύτερη ημέρα του προηγούμενου μήνα (2/9).

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ