ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ντι Μάρτζο: Συμφωνία Νάπολι με Μανωλά, απόσταση με Ρόμα

Roma's Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η Νάπολι τα έχει βρει σύμφωνα με τον Τζανλούκα ντι Μάρτζο με τον Κώστα Μανωλά, όχι όμως και τη Ρόμα ως προς τα ανταλλάγματα για το deal. Παραμένουν στο κόλπο οι Γιουβέντους και Μίλαν.

Θερμό θα είναι μεταγραφικά το καλοκαίρι για τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό, Κώστα Μανωλά, καθώς τον θέλουν όλες οι μεγάλες ιταλικές ομάδες.

Σύμφωνα με την πρώτη σελίδα της Gazzetta dello Sport την Παρασκευή (14/6) η Γιουβέντους και η Ρόμα έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την ανταλλαγή του 28χρονου Ναξιώτη με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα ντι Μάρτζο, υποστηρίζε σε ρεπορτάζ του Σαββάτου (15/6) ότι η Νάπολι τα έχει βρει σε όλα με τον Κώστα Μανωλά. Διατηρείται, ωστόσο, η απόσταση των παρτενοπέι με τους τζαλορόσι.

Η ρήτρα αποχώρησης του Έλληνα στόπερ από την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας ανέρχεται στα 36.000.000 ευρώ, ωστόσο η Νάπολι βάζει και ανταλλάγματα στο παιχνίδι για να μειώσει το κόστος του deal.

Προτείνει στους Ρωμαίους τον 21χρονο αμυντικό μέσο από τη Γουινέα, Αμαντού Ντιαβάρα, ενώ η Ρόμα θέλει τον 32χρονο Βέλγο επιθετικό, Ντρις Μέρτενς. Το Sport24.gr επικοινώνησε τόσο με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας του ιταλικού Νότου, Κριστιάν Τζουντόλι, όσο και με τον πανίσχυρο ατζέντη, Μίνο Ραϊόλα. Αμφότεροι αρνήθηκαν να κάνουν σχόλιο.

Η Νάπολι θέλει να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του 34χρονου Ισπανού κεντρικού αμυντικού, Ραούλ Αλμπιόλ, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τη Βιγιαρεάλ. O Τζανλούκα ντι Μάρτζο κρατά στο παιχνίδι και τη Μίλαν, η οποία από την Παρασκευή (14/6) έχει νέο αθλητικό διευθυντή. Τον πρώην αμυντικό της, Πάολο Μαλντίνι.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ