ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νταμπίζας: "Θα ήθελα να δω τον Σάμαρη στη Νιούκαστλ"

Νταμπίζας: "Θα ήθελα να δω τον Σάμαρη στη Νιούκαστλ"
EUROKINISSI

Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε σε βρετανικά ΜΜΕ για την πιθανότητα μετακίνησης του Ανδρέα Σάμαρη από την Μπενφίκα στη Νιούκαστλ, πλέκοντας το εγκώμιο του 28χρονου διεθνή μέσου.

Οι φήμες περί μετακίνησης του Ανδρέα Σάμαρη από την Μπενφίκα στη Νιούκαστλ φουντώνουν και ο Έλληνας πρώην αμυντικός των "magpies" και πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, έπλεξε το εγκώμιο του μέσου των "αετών" κι εξέφρασε την επιθυμία του να τον δει με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας.

"Ο Σάμαρης είναι διεθνής και πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Έχει όλα τα στοιχεία για να παίξει στη Νιούκαστλ. Αυτό που είναι σημαντικό και πρέπει να το λάβουμε υπόψη είναι ότι ο Σάμαρης ξεκίνησε από τις χαμηλότερες κατηγορίες στην Ελλάδα, μάλιστα έπαιξα απέναντι του όταν αγωνίστηκε στον Πανιώνιο. Είναι αθλητικός ποδοσφαιριστής και πολύ φιλόδοξος.

Έφυγε από μια μικρή ομάδα για τον Ολυμπιακό και μετά για την Μπενφίκα. Μακάρι να μπορέσει να παίξει σε μια ακόμη μεγαλύτερη ομάδα και την Premier League. Θα ήθελα να τον δω στη Νιούκαστλ", υποστήριξε ο Νίκος Νταπίζας στο "Chronicle Live".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ