ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νιούκαστλ καλεί Βλαχοδήμο

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Νιούκαστλ επανέρχεται σύμφωνα με πληροφορίες στη διεκδίκηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Η τιμή εκκίνησης που θέτουν οι αετοί και η επιθυμία του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα της Μπενφίκα. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Το όνομα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Νιούκαστλ πριν από ένα χρόνο, το Μάιο του 2019.

Το επενδυτικό κονσόρτσιουμ από τη Σαουδική Αραβία βρίσκεται κοντά στην αγορά της αγγλικής ομάδας και ήδη σχεδιάζει την επόμενη ημέρα με το όνομα του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα της Μπενφίκα, Οδυσσέα Βλαχοδήμου, να έχει μετά από ένα χρόνο και πάλι περίοπτη θέση στη λίστα.

Η Νιούκαστλ έχει πολύ καλή άποψη για τον Βλαχοδήμο, ο οποίος είναι σημείο αναφοράς - βασικός κι αναντικατάστατος για την ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας - και ήδη έχει κάνει μια διερευνητική επαφή.

Η Μπενφίκα έχει ορίσει τα 20.000.000 ευρώ ως τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης για τον 26χρονο τερματοφύλακα. Ο ίδιος αισθάνεται καλά στη Λισαβόνα, καθώς απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης τόσο της ομάδας, όσο και του προπονητή της, Μπρούνο Λάζε.

Ο Βλαχοδήμος έχει υπερασπιστεί την εστία των «αετών» και στα 24 ματς της Primeira Liga, σε δύο στο κύπελλο, σε έξι στο Champions League και σε δύο στο Europa League. Το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα εκπνέει το 2024.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ