ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Θα σηκώσει κεφάλι ο Παναθηναϊκός"

"Θα σηκώσει κεφάλι ο Παναθηναϊκός"

Ο Σωτήρης Νίνης μίλησε στην εκπομπή SUPER BALL για τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από το ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά και το πώς βλέπει το κακό φετινό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού.

Ο μέσος της Πάρμα φιλοξενήθηκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην εκπομπή SUPER BALL και αναφέρθηκε στην προσαρμογή του στους "τζαλομπλού", στο πρώτο του 90λεπτο με αντίπαλο τη Μίλαν, αλλά και στην πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Μίλαν: " Όταν παίζεις με μια τέτοια αντίπαλο, δεν είναι καθόλου εύκολο, ακόμα κι αν η Μίλαν δεν είναι στα καλύτερά της".

Για τις διαφορές του ιταλικού πρωταθλήματος με το ελληνικό: " Είναι όλα ένα κλικ πιο πάνω. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει υπομονή απ' όλους στην ομάδα. Δεν υπάρχει ανησυχία, πίεση και άγχος και αυτό βοηθάει τους ποδοσφαιριστές να κάνουν το παιχνίδι τους".

Για το γεγονός ότι πρέπει να προσαρμοστεί σε ένα σύστημα 5-3-2 στην Πάρμα: " Είναι κάτι καινούριο για μένα και είναι δύσκολο να πρέπει να προσαρμοστώ σε ένα διαφορετικό σύστημα που έχουμε στην ομάδα".

Για το γεγονός ότι απέναντι στη Μίλαν αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι: " Είμαι ακόμα σε περίοδο προσαρμογής και ο προπονητής μου δεν περιμένει αυτή τη στιγμή κάτι φανταστικό, αλλά η εμπιστοσύνη που μου δείχνει, μου ανεβάζει την ψυχολογία".

Για το πώς βλέπει το κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού: " Ακόμα δεν έχω παρακολουθήσει τα περισσότερα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Πιστεύω ότι θα σηκώσει κεφάλι. Δεν έχει ξεκινήσει καλά, αλλά όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στη συνέχεια. Τους έχω εμπιστοσύνη γιατί έχω βρεθεί κι εγώ σε αυτήν την κατάσταση. Είναι καλός προπονητής ο Φερέιρα. Δεν μπορεί να φταίει μόνο ο προπονητής ή οι παίκτες ή η διοίκηση. Πολλές φορές φταίνε κι άλλα πράγματα".

Για τη διαιτησία στην Ιταλία σε σχέση με την Ελλάδα: " Έχω καταλάβει δύο πράγματα όσο είμαι εδώ πέρα. Η φιλοσοφία που έχουν είναι εντελώς διαφορετική. Ακόμα κι όταν μας αδίκησαν στα πρώτα παιχνίδια ή γενικά όταν αδικούν μία ομάδα, δεν έχω δει κανέναν προπονητή να βγαίνει και να το κάνει θέμα και να λέει οτιδήποτε για τη διαιτησία. Επίσης, οι ομάδες που πήραν μέρος στα στημένα, είχαν υποβιβαστεί ή είχαν ξεκινήσει με -10 βαθμούς την επόμενη χρονιά. Επιπλέον, ο προπονητής της Γιουβέντους (Αντόνιο Κόντε) έχει τιμωρηθεί για τόσους μήνες".

Για το αν θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό: " Δεν ξέρω πώς τα φέρνει η ζωή. Μακάρι να επιστρέψω".

Για το αν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό: " Θα απαντήσω το ίδιο. Δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ