ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νίνης: "Στην Ελλάδα οι οπαδοί εισβάλλουν συχνά"

Νίνης: "Στην Ελλάδα οι οπαδοί εισβάλλουν συχνά"

Ο Σωτήρης Νίνης συνέκρινε το παιχνίδι Σαρλερουά - Σαντάρ με το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και αναφέρθηκε στα βιώματα του από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Σαρλερουά του Σωτήρη Νίνη φιλοξενείται τη Σταντάρ Λιέγης σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκτη θέση της βαθμολογίας και τη συμμετοχή στα play off της Jupiler League. Το παιχνίδι των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο είχε σημαδευτεί από ένταση στον αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες, κάτι που μεταφέρθηκε στον 25χρονο επιτελικό χαφ και αυτός, σε συνέντευξη του σε βελγική ιστοσελίδα, κλήθηκε να το συγκρίνει με όσα έχει βιώσει στην Ελλάδα.

Ένα μέρος της συνέντευξης του Σωτήρη Νίνη στην ιστοσελίδα "dhnet.be":

Οι συμπαίκτες σου, σου έχουν μιλήσει για όσα είχαν συμβεί στο πρώτο παιχνίδι;

"Ναι, μου το έχουν πει. Απ' όσα έχω καταλάβει, το παιχνίδι με τη Σταντάρντ Λιέγης είναι ξεχωριστό και θα επικρατήσει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Επιπροσθέτως, έχουμε ένα σημαντικό ματς για την πρόκριση στα play off. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ".

Πιστεύεις ότι το Σταντάρ - Σαρλερουά συγκρίνεται με το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός;

"Είναι δύσκολο να πω. Ανυπομονώ να βρεθώ στον αγωνιστικό χώρο και να ζήσω την ατμόσφαιρα, για να σχηματίσω άποψη".

Είναι αλήθεια ότι στην Ελλάδα θα έχεις συνηθίσει στην ατμόσφαιρα αυτού του είδους...

"Ξέρεις, στα εντός έδρας, οι οπαδοί ανάβουν καπνογόνα και φωτοβολίδες, σε κάθε παιχνίδι. Οι οπαδοί είναι πραγματικά φανατικοί και είναι δύσκολο να σου περιγράψω την ατμόσφαιρα. Πρέπει να τη ζήσετε για να την καταλάβετε".

Υπήρξε και ένα ματς που δεν άρχισε ποτέ, πρόσφατα;

"Ναι, συνέβη. Στην Ελλάδα αυτό συμβαίνει συχνά. Θυμάμαι ένα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, που ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί 0-1 και οι οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής χρειάστηκε να διακόψει το ματς και δεν το άρχισε ξανά".

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ