ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νάπολι: Συμφώνησε με Άρσεναλ για Παπασταθόπουλο

Arsenal's Sokratis Papastathopoulos shouts during the English Premier League soccer match between Arsenal and Brighton, at the Emirates Stadium in London, Thursday, Dec. 5, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Arsenal's Sokratis Papastathopoulos shouts during the English Premier League soccer match between Arsenal and Brighton, at the Emirates Stadium in London, Thursday, Dec. 5, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Νάπολι τα έχει βρει σε όλα με την Άρσεναλ και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Serie A, όπως αναφέρει δημοσίευμα στην Ιταλία.

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Νάπολι, καθώς οι “παρτενοπέι” τα έχουν βρει σε όλα και με την Άρσεναλ, αλλά και με τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με το "Rai Sport".

Αυτή η εξέλιξη ήταν άμεση συνέπεια του παραγκωνισμού του Σωκράτη από τον Μικέλ Αρτέτα. Ενδεικτικό είναι ότι στον τελικό του Community Shield, κόντρα στη Λίβερπουλ, έμεινε εκτός αποστολής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι “Gunners” θα βάλουν στα ταμεία τους 4.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Παπασταθόπουλος συμφώνησε σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες αποδοχές 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 31χρονος Έλληνας διεθνής θα αντικαταστήσει τον Καλιντού Κουλιμπαλί, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν πιθανότατα για λογαριασμό της Σίτι. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα με τις φανέλες των Τζένοα και Μίλαν.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ