ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νάπολι και UEFA ευχήθηκαν στον εορτάζοντα Κώστα Μανωλά

Napoli's Konstantinos Manolas, right, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Napoli and Torino at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Saturday, Feb. 29, 2020. (Cafaro/LaPresse via AP)
Napoli's Konstantinos Manolas, right, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Napoli and Torino at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Saturday, Feb. 29, 2020. (Cafaro/LaPresse via AP) CAFARO/LAPRESSE VIA AP

Ο Κώστας Μανωλάς κλείνει 29 χρόνια ζωής και δέχτηκε διαδικτυακές ευχές από την Νάπολι και την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με συνοδεία από videos.

Ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο περνάει ο Κώστας Μανωλάς. Ο διεθνής στόπερ είδε την Νάπολι να φέρνει 1-1 με την Ίντερ το βράδυ του Σαββάτου και να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του Coppa Italia, όπου θα διεκδικήσει μαζί με την Γιουβέντους το τρόπαιο, ενώ την Κυριακή έχει τα 29α γενέθλιά του.

Μάλιστα, για να τον τιμήσουν για αυτή την ξεχωριστή ημέρα της ζωής του, τόσο η Νάπολι όσο και η UEFA ανέβασασαν videos προς τιμήν του.

"Ευτυχισμένα γενέθλια Μανωλά! Ο γαλαζιος μπακ συμπληρώνει σήμερα τα 29 του χρόνια", αναφέρει το tweet της Νάπολι, με τους παρτενοπέι να ανεβάζουν και video με τρία γκολ του με τη φανέλα των παρτενοπέι, μεταξύ των οποίων και αυτό κόντρα στην Γιουβέντους στο Τορίνο.

Από την πλευρά της η UEFA συνόδευσε τις ευχές της προς τον άλλοτε μπακ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ δείχνοντας το γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα με το οποίο είχε στείλει την Ρόμα στα ημιτελικά του Champions League το 2018.

"Οπαδοί της Ρόμα, θυμάστε αυτό το γκολ στο Champions League;", ήταν το σχετικό μήνυμα.

Σημειώνεται πως video προς τιμήν του Κώστα Μανωλά, με γκολ του από την Εθνική Ελλάδας, ανέβασε και ο επίσημος λογαριασμός του UEFA Euro 2020 στο Twitter:

Εν τω μεταξύ, μεταξύ των ανθρώπων που ευχήθηκαν στον διεθνή στόπερ ήταν και ο πρώην συμπαίκτης του στην Ρόμα, Νικολό Τζανιόλο, με τον Ιταλό να ανεβάζει φωτογραφία τους από τη συνύπαρξή τους στους τζαλοροσι και να γράφει: "Πολλές ευχές Κώστα".

Νάπολι και UEFA ευχήθηκαν στον εορτάζοντα Κώστα Μανωλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ