ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νάπολι: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μανωλάς

Napoli's Kostas Manolas, left, challenges for the ball with Genk's Mbwana Samatta during a Champions League group E soccer match between Genk and Napoli at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
Napoli's Kostas Manolas, left, challenges for the ball with Genk's Mbwana Samatta during a Champions League group E soccer match between Genk and Napoli at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Κώστας Μανωλάς προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς για πρώτη φορά μετά από σχεδόν ένα μήνα και θα δώσει μάχη για συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον τελικό του Coppa Italia με τη Γιουβέντους (17/06, 22:00).

Ευχάριστα μαντάτα για τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος επέτρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης στη Νάπολι ύστερα από σχεδόν ένα μήνα. Ο Έλληνας διεθνής στόπερ είχε υποστεί θλάση με την επιστροφή των "παρτενοπέι" στις ομαδικές προπονήσεις, αλλά πλέον ξεπέρασε το πρόβλημα και τέθηκε στη διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο.

Βέβαια, θα δώσει μάχη για να βρίσκεται -έστω- στην αποστολή για τον τελικό του Coppa Italia με τη Γιουβέντους (17/06, 22:00), αλλά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του. Το θετικό είναι πως ο Γκατούζο θα έχει τον 29χρονο αμυντικό στα πλάνα του για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ