ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νάπολι: Επέστρεψε στην αποστολή ο Μανωλάς

Napoli's Konstantinos Manolas, right, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Napoli and Torino at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Saturday, Feb. 29, 2020. (Cafaro/LaPresse via AP)
Napoli's Konstantinos Manolas, right, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Napoli and Torino at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Saturday, Feb. 29, 2020. (Cafaro/LaPresse via AP) CAFARO/LAPRESSE VIA AP

Ο Κώστας Μανωλάς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολη της Νάπολι μετά την επανεκκίνηση της Serie Α, ενόψει του αγώνα με την ΣΠΑΛ.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την ΣΠΑΛ για την 28η αγωνιστική της Serie A, ο Τζενάρο Γκατούζο ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή της Νάπολι, με τον Κώστα Μανωλά να είναι μεταξύ των 23 εκλεκτών του.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο 29χρονος διεθνής στόπερ συμμετέχει σε αποστολή των παρτενοπέι μετά την επανέναρξη της δράσης στη γειτονική Ιταλία (ήταν εκτός από τον ημιτελικό και τον τελικό του Coppa Italia, όπως και από το ματς πρωταθλήματος με την Βερόνα), καθώς μέχρι πρότινος είχε τεθεί νοκ-άουτ λόγω προβλήματος τραυματισμού στον μηρό.

Εκτός αποστολής αντίθετα, έμεινε ο Άλαν που ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό, ενώ για λόγους τακτικής δεν είναι στην 23άδα και ο Φερνάντο Γιορέντε.

Αναλυτικα η 23μελη αποστολη της Νάπολι: Μέρετ, Οσπίνα, Καρνέζης, Μάριο Ρούι, Λουπέρτο, Μακσίμοβιτς, Ντι Λορέντσο, Χισάι, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Μανωλας, Ντέμε, Φαμπιάν Ρουίθ, Ελμάς, Ζιελίνσκι, Λομπότκα, Καγεχόν, Λοσάνο, Μέρτενς, Πολιτάνο, Ινσίνιε, Γιουνές, Μίλικ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ