ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νάπολι: Αμφίβολος για το ματς με Λέτσε ο Μανωλάς

Napoli's Kostas Manolas, left, and Liverpool's Roberto Firmino fight for the ball during the Champions League Group E soccer match between Napoli and Liverpool, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Napoli's Kostas Manolas, left, and Liverpool's Roberto Firmino fight for the ball during the Champions League Group E soccer match between Napoli and Liverpool, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

O Κώστας Μανωλάς αποκόμισε έναν τραυματισμό από το ματς με την Λίβερπουλ στην πρεμιέρα του Champions League και κινδυνεύει να χάσει το ερχόμενο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Λέτσε.

Ο Κώστας Μανωλάς πήρε φανέλα βασικού μεσοβδόμαδα στον αγώνα της Νάπολι με την Λίβερπουλ για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League και το φινάλε τον βρήκε να γιορτάζει μαζί με τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς των παρτενοπέι στις εξέδρες, το 2-0 κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Δεν αποκλείεται όμως το συγκεκριμένο ματς με τους κόκκινους να είναι η αιτία που θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος με την Λέτσε το απόγευμα της Κυριακής (22/9), με τον διεθνή στόπερ να κουβαλάει τραυματισμό στη γάμπα και η συμμετοχή του να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της "Corriere dello Sport", σε περίπτωση που ο Μανωλάς δεν παίξει για δεύτερο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος (στο ματς με την Σαμπντόρια ο Αντσελότι τον είχε κρατήσει στον πάγκο για να τον ξεκουράσει), τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Νίκολα Μαξίμοβιτς.

Photo Credits: Νάπολι: AP Photo/Gregorio Borgia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Champions League: Η Νάπολι έριξε στο καναβάτσο την Λίβερπουλ
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ