ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Νάπολι: Μίλησε με Παπασταθόπουλο ο Γκατούζο

Arsenal's Sokratis Papastathopoulos during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates Stadium in London , England, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
Arsenal's Sokratis Papastathopoulos during the English Premier League soccer match between Arsenal and Bournemouth at the Emirates Stadium in London , England, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος συζήτησε με τον Τζέναρο Γκατούζο - με τον οποίον συνυπήρξε στη Μίλαν - το ενδεχόμενο μετακίνησης του στην Νάπολι για να παίξει μαζί με τον Κώστα Μανωλά.

Σύμφωνα με το Corriere del Mezzogiorno, ο Τζέναρο Γκατούζο ήρθε σε επικοινωνία με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, και συζητήσαν το ενδεχόμενο να μετακινηθεί ο ποδοσφαιριστής στην Νάπολι. Οι δυο τους άλλωστε ήταν συμπαίκτες στην Μίλαν το 2011.

Ο Ιταλός τεχνικός θέλει να προσθέσει τον Έλληνα αμυντικό της Άρσεναλ στους Κουλιμπαλί, Μακσίμοβιτς και Μανωλά, ενώ το μέλλον των δύο πρώτων είναι αμφίβολο καθώς στα αυτιά τους ηχούν σειρήνες από κορυφαία κλαμπ.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φαίνεται ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Μίκελ Αρτέτα το ενδεχόμενο το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των παρτενοπέι την επόμενη σεζόν να είναι ελληνικό (Μανωλάς-Παπασταθόπουλος) είναι υπαρκτό.

ΠΑΤΕΡΑ ΞΑΝΑ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια του 31χρονου Έλληνα αμυντικού, καθώς η γυναίκα του παίκτη της Άρσεναλ έφερε στην ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Αυτό είναι το τρίτο παιδί του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, καθώς έχει ήδη ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Photo credits: AP Images

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ