ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μυστακίδης: Ανανέωσε με την Ντε Γκράαφσαπ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Γιάννης Μυστακίδης ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Ντε Γκράαφσαπ και θα παραμείνει στην Ολλανδία τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Ο Γιάννης Μυστακίδης πήγε τον Ιανουάριο στην Ντε Γκράαφσαπ και στο συμβόλαιο που υπέγραψε υπήρχε όρος αυτόματης ανανέωσης αν η ομάδα εξασφάλιζε την άνοδο της στην Eredivisie.

Αυτό έγινε στους αγωνιστικούς χώρους αλλά λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων στην Ολλανδία εξαιτίας του κορονοϊού καμία από τις δύο πρωτοπόρες ομάδες της Β' Εθνικής δεν ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία.

Παρόλα αυτά όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή με κάθε επισημότητα ο 25χρονος επιθετικός ανανέωσε το συμβόλαιο του έως το τέλος του 2021 με το σύλλογο της Ολλανδίας και θα επιδιώξει τη νέα σεζόν να πάρει την άνοδο με την Ντε Γκράαφσαπ.

Στην ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών ο Peter Hofstede υποστήριξε: "Ο Γιάννης έδειξε κατά τη διάρκεια του προπονητικού καμπ στην Ισπανία ότι ήθελε να παίξει για την Ντε Γκράαφσαπ. Το όνειρό του να παίξει με την ομάδα στην Eredivisie αλλά αυτό διεκόπη την περασμένη εβδομάδα. Παρ' όλα αυτά, γύρισε πάλι το διακόπτη και είπε, τότε θα μείνω ένα χρόνο ακόμα για να προσπαθήσω να ανεβάσω την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο την επόμενη σεζόν. Είμαστε ευτυχείς που περνάει καλά στο Doetinchem και πιστεύει στον στόχο μας".

Ενώ ο Γιάννης Μυστακίδης δήλωσε από την πλευρά του: "Από το ξεκίνημά μου εδώ, αισθάνθηκα πως η Ντε Γκράαφσαπ είναι το σπίτι μου, τόσο λόγω της ομάδας όσο και λόγω των οπαδών. Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω το πως τελείωσε η χρονιά για εμάς και ακόμα είμαι θυμωμένος. Όμως, θα μετατρέψουμε αυτήν την απογοήτευση σε μια ομάδα που θα είναι καλολαδωμένη μηχανή. Θέλω να κερδίσω την άνοδο τη νέα σεζόν, θα διατηρηθώ σε καλή κατάσταση όσο βρίσκονται στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψω ξανά στην ομάδα".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ