ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μπρέντφορντ για Καρέλη

Μπρέντφορντ για Καρέλη
EUROKINISSI

Κοντά στη μετακίνησή του στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ, Μπρέντφορντ, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος Έλληνας επιθετικός, Νίκος Καρέλης. Απέρριψε πρόταση της Έσμπιεργκ το τελευταίο 24ωρο.

Στα αγγλικά γήπεδα είναι πολύ πιθανό ν' αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Νίκος Καρέλης. Ο 27χρονος Έλληνας φορ σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Μπρέντφορντ.

H ομάδα από το Μίντλσεξ αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ - δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος - και μετά από τρία ματς έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς, ενώ αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ από την κατά δύο κατηγορίες χαμηλότερη Κέιμπριτζ.

Η Έσμπιεργκ προσπάθησε τις τελευταίες ώρες ν' αποκτήσει τον Καρέλη, αλλά η απάντηση που έλαβε η ομάδα από τη Δανία ήταν αρνητική. Ο Καρέλης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Εργοτέλη, πέρασε από τη Ρωσία για την Άμκαρ Περν, ενώ το 2013 τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός.

Τον Ιανουάριο του 2016 πωλήθηκε στην Γκενκ αντί 2.500.000 ευρώ, ενώ τέτοια εποχή πέρυσι τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ. Στους νταμπλούχους Ελλάδας, όμως, δεν πήρε πολλές ευκαιρίες, ενώ πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τη βελγική ομάδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα υπογράψει εντός της Πέμπτης (22/8) το συμβόλαιό του.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ