ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μπερνεάνου: Από τη Μπαρνέτ στη Βικτόρια Κολωνίας

Μπερνεάνου: Από τη Μπαρνέτ στη Βικτόρια Κολωνίας

Ο Θεσσαλονικιός προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Μπερνεάνου, άφησε την αγγλική Μπαρνέτ και πήρε μεταγραφή στη γερμανική Βικτόρια Κολωνίας, ομάδα τρίτης κατηγορίας.

Η σεζόν του Γιώργου Μπερνεάνου στην Αγγλία με τη Μπαρνέτ (National League) ολοκληρώθηκε και η έλευση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έφερε... μεταγραφή στον Έλληνα προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο 34χρονος συμφώνησε με τη Βικτόρια Κολωνίας, ομάδα που το 2019-2020 θα συμμετάσχει στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας (3 Liga). Με πτυχίο του προπονητή τερματοφυλάκων στην αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, στην οποία είναι εγγεγραμμένος, ο Θεσσαλονικιός δέχτηκε πρόταση από τον γερμανικό σύλλογο και την έκανε αποδεκτή.

Ο Μπερνεάνου έχει δουλέψει με τον Πλατανιά στη Super League, ενώ έχει εργαστεί επίσης σε Επισκοπή και Κισσαμικό. Πριν πάει στη Μπαρνέτ, είχε περάσει από την επίσης αγγλική Στίβενεϊτζ. "Είμαστε ευχαριστημένοι με τη συμφωνία μας με τον Γιώργο Μπερνεάνου, ένας κορυφαίος προπονητής. Θα βοηθήσει τους τερματοφύλακές μας να εξελιχθούν" ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της Βικτόρια, Marcus Steegmann.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ