ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μπενφίκα: Θέλει να διώξει Σάμαρη και άλλους πέντε παίκτες τον Ιανουάριο

Benfica's Andreas Samaris, center and team captain Jardel carry the trophy around the stadium close to the fans after the Portuguese league last round soccer match between Benfica and Santa Clara at the Luz stadium in Lisbon, Saturday, May 18, 2019. Benfica won 4-1 to clinch the championship title. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Andreas Samaris, center and team captain Jardel carry the trophy around the stadium close to the fans after the Portuguese league last round soccer match between Benfica and Santa Clara at the Luz stadium in Lisbon, Saturday, May 18, 2019. Benfica won 4-1 to clinch the championship title. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Μετά από 5,5 χρόνια παρουσίας στην Μπενφίκα ο Αντρέας Σάμαρης βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου των αετών, όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμά της η "Record". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Αντρέας Σάμαρης μετακόμισε από τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό στην Λισσαβώνα και στην Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2014 και λίγο πριν το φινάλε της περασμένης σεζόν έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους αετούς μέχρι το 2023.

Σύμφωνα ωστόσο με σημερινό δημοσίευμα της Record που έχει το χαρακτήρα του "αποκλειστικού" για την εφημερίδα, ο 30χρονος διεθνής μέσος μετράει λίγους μήνες ακόμα στο "Λουζ" καθώς είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μπενφίκα: Θέλει να διώξει Σάμαρη και άλλους πέντε παίκτες τον Ιανουάριο

"Ο Σάμαρης και άλλοι 5 για έξοδο", είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος στη σημερινή Record, με τον Αντρέα Σάμαρη να φιγουράρει σε πρώτο μεγάλο πλάνο και την εφημερίδα να έχει πολύ μικρές φωτογραφίες με τους άλλους πέντε παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Μπρούνο Λάζε: τους Εμπουέχι, Κόντι, Φέισα, Ζίβκοβιτς και Κάιο Λούκας.

Το ίδιο ρεπορτάζ υπογραμμίζει πως οι έξι αυτοί παίκτες όχι μόνο θεωρούνται πλεονάζοντες, αλλά επιπλέον η Μπενφίκα έχει την επιθυμία να τους παραχωρήσει μέσα στην προσεχή μεταγραφική περίοδο ώστε να εξοικονομήσει χρήματα και να τα διαθέσει σε άλλους παίκτες για την ενίσχυσή της.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ