ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μιχελής: Συμφωνία με Μίλαν για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023

Μιχελής: Συμφωνία με Μίλαν για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Νίκος Μιχελής ήρθε σε συμφωνία με τη Μίλαν για νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Παίκτης της Μίλαν μέχρι το καλοκαίρι του 2023 θα παραμείνει ο Νίκος Μιχελής σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Ο 19χρονος Έλληνας στόπερ ήρθε σε συμφωνία με τους "ροσονέρι" για νέο τριετές συμβόλαιο, καθώς το υπάρχον ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Sport24.gr, το οποίο σας είχε ενημερώσει από τις 30 Απριλίου για την πρόθεση των διοικούντων την ιταλική ομάδα να επεκτείνουν το συμβόλαιο του νεαρού κεντρικού αμυντικού.

Οι άνθρωποι της Μίλαν, προεξάρχοντος του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Πάολο Μαλντίνι πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του Μιχελή, αφού, παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει εξαιρετικά φυσικά προσόντα (ύψος 1.92μ), είναι αριστεροπόδαρος και καλός με την μπάλα στα πόδια. Αυτός ήταν, άλλωστε, που εισηγήθηκε την απόκτησή του από τον Αστέρα τον Ιανουάριο του 2019.

ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι , ο Μιχελής δούλεψε πολύ σε ατομικό επίπεδο προκειμένου να βελτιώσει τομείς του παιχνιδιού του, αλλά και τη φυσική του κατάσταση. Αποτέλεσμα, με την επιστροφή του στην Ιταλία για την προετοιμασία της Primavera της Μίλαν, να έχει από τα καλύτερα εργομετρικά και να ξεχωρίσει άμεσα.

Την περσινή σεζόν, μέχρι να διακοπεί το πρωτάθλημα, μετρούσε 17 συμμετοχές με την Primavera, αποτελώντας το βασικό αριστερό στόπερ των "ροσονέρι". Παράλληλα, είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, κάνοντας ντεμπούτο με την Κ19 τον Σεπτέμβριο του 2019, στον αγώνα με το Βέλγιο.

Η ανακοίνωση από την πλευρά της Μίλαν αναμένεται εντός των επόμενων ημερών. Προς το παρόν, ο Μιχελής θα κάνει προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα των "ροσονέρι", αλλά όπως δήλωσε κι ο ίδιος στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Sport24.gr και τον Κώστα Αυγουστάκη: "Όνειρο μου όπως κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίξω στην πρώτη ομάδα της Μίλαν. Θέλω να βελτιώνομαι όσο μπορώ και να χαίρομαι να παίζω ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νίκος Μιχελής: Ο 19χρονος Έλληνας της Μίλαν που κοιτάζει τ' άστρα
Μίλαν και Σαμπντόρια "δένουν" τους Μιχελή και Σιατούνη
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ