ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μήτρογλου: "Ήταν 50-50 να παίξω, προσπάθησα να βοηθήσω αμέσως την PSV"

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν έκρυψε τη χαρά του του για τη συμμετοχή στο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού λίγες ώρες μετά τo deal με την Αϊντχόφεν αλλά και για το καλωσόρισμα που δέχτηκε από τους οπαδούς της νέας του ομάδας (VIDEO).

Τα τελευταία 24ώρα έχουν βρει τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκεται σε φουλ εγρήγορση καθώς όχι μόνο μετακόμισε από την Τουρκία στην Ολλανδία μετά το δανεισμό του από την Γαλατάσαραϊ στην Αϊντχόφεν αλλά έκανε το βράδυ της Πέμπτης και το επίσημο ντεμπούτο του με την PSV.

Και αυτό γιατί αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή για την ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ στο 3-0 επί του Απόλλωνα Λεμεσού για τα play offs του Europa League, με τον "Μητρογκόλ" να προλαβαίνει μάλιστα στα κάτι παραπάνω από 10 λεπτά που αγωνίστηκε να κάνει μία ντρίμπλα που έγινε viral.

"Είμαι νέος στην ομάδα, αλλά η νοοτροπία εδώ είναι παρόμοια με αυτή της Γερμανίας όπου μεγάλωσα. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα και κερδίσαμε, συγχαρητήρια στην ομάδα.

To πλάνο ήταν να καθίσω στον πάγκο, ήταν 50-50 να παίξω, προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα αμέσως. Οι οπαδοί ήταν πολύ καλοί μαζί μου. Δεν είμαι ήρωας, δεν λειτουργούν έτσι τα πράγματα", τόνισε για το ματς ο 31χρονος διεθνής στράικερ μιλώντας στο επίσημο κανάλι του ολλανδικού συλλόγου, για να προσθέσει αναφορικά με το στιλ παιχνιδιού του:

"Είμαι επιθετικός, έχω ευχέρεια στο σκοράρισμα, μπορώ να βοηθήσω την ομάδα κρατώντας τη μπάλα. Οι άλλοι πρέπει να περιγράψουν τις ικανότητές μου, δεν μπορώ να μιλήσω εγώ για τον εαυτό μου".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ