ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μήτρογλου: "Είμαι αρκετά δυνατός για να ξεπεράσω τις αποδοκιμασίες"

Μήτρογλου: "Είμαι αρκετά δυνατός για να ξεπεράσω τις αποδοκιμασίες"

Ο Κώστας Μήτρογλου απέδωσε την κριτική που δέχθηκε ως "μέρος της ζωής σε μια μεγάλη ομάδα" και ξεκαθάρισε ότι είναι αρκετά δυνατός για να ξεπεράσει τις αποδοκιμασίες που άκουσε στην αρχή της σεζόν.

Συνέντευξη στην κορυφαία γαλλική εφημερίδα, "Equipe", παραχώρησε ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός της Μαρσέιγ έχει αφήσει πίσω του τις δύσκολες ημέρες - λόγω τραυματισμού και δυσκολίας εύρεσης χώρου στα πλάνα του Ρούντι Γκαρθία - στη Μασσαλία και είναι στην καλύτερη κατάστασή του την τρέχουσα σεζόν.

Απέδωσε την κριτική που δέχθηκε ως "μέρος της ζωής σε μια μεγάλη ομάδα" και ξεκαθάρισε ότι είναι αρκετά δυνατός για να ξεπεράσει τις αποδοκιμασίες που άκουσε στην αρχή της σεζόν.

"Εάν με τραυμάτισαν οι αποδοκιμασίες; Όχι... είμαι αρκετά δυνατός για να το ξεπεράσω. Προχώρησα μπροστά και δεν κρύβομαι. Θέλω να δώσω περισσότερα στους οπαδούς μας, να σκοράρω περισσότερα γκολ. Αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν αμφιβάλλω ποτέ για τον εαυτό μου.

Γνωρίζω ότι εάν συνεχίσω να δουλεύω, τα γκολ θα έλθουν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είμαι επιθετικός και πρέπει να είμαι δυνατός στην κορυφή. Στις μεγάλες ομάδες, είναι φυσιολογικό να, έχεις κριτικές. Ακόμη και οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου, δέχονται κριτική.

Η Ligue 1 είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου που έχω παίξει. Έπαιξα έξι μήνες στην Αγγλία, η ομάδα υποβιβάστηκε και τραυματίστηκα. Αυτό δεν μετρά. Αλλά, σε σύγκριση με την Πορτογαλία και την Ελλάδα, το γαλλικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο. Είναι πιο φυσικό, με παίκτες που πιέζουν και μερικούς παγκόσμιας κλάσης", υποστήριξε ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο 30χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός έχει 5 γκολ (απέναντι σε Μαρσέιγ, Τουλούζ, Μες, Καέν και Στρασμπούρ) σε 15 συμμετοχές στη Ligue 1, ένα γκολ (απέναντι στη Ρεν) σε μία συμμετοχή στο Coupe de la Ligue, τρία γκολ σε τρεις συμμετοχές στο Coupe de France και τέσσερις συμμετοχές στο Europa League.

Η ομάδα της Μασσαλίας έχει συγκεντρώσει 63 βαθμούς ύστερα από 32 ματς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της πρώτης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος. Στο Europa League είναι στα προημιτελικά, διεκδικώντας κόντρα στη Λειψία την πρόκριση στα ημιτελικά.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ