ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήτρογλου: "Δεν αμφέβαλα για τον εαυτό μου, ακόμη κι όταν η Μαρσέιγ ήθελε τον Μπαλοτέλι"

Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Μήτρογλου AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Έλληνας διεθνής φορ της Μαρσέιγ, Κώστας Μήτρογλου, ξεκαθάρισε ότι δεν αμφέβαλε για το μέλλον του στους "Phocéens", ακόμη κι όταν η ομάδα του κινήθηκε για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι.

Η Μαρσέιγ γνώρισε την ήττα (4-2) από τη Λιόν στο "Groupama Stadium" για την 6η αγωνιστική της Ligue 1. O τεχνικός των "Phocéens", Ρουντί Γκαρσιά, ξεκίνησε τον Κώστα Μήτρογλου στην αρχική ενδεκάδα, αλλά ο 30χρονος Έλληνας διεθνής φορ στα 64 λεπτά που αγωνίστηκε (πέρασε ως αλλαγή στη θέση του ο Βαλέρ Ζερμέν) δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Ρόνι Λόπες.

Μιλώντας στον Canal + υποστήριξε ότι οι κριτικές τον κάνουν πιο δυνατό και ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν αμφέβαλε για το μέλλον του στην ομάδα της Μασσαλίας. Ακόμη κι όταν το περασμένο καλοκαίρι αυτή κινήθηκε για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι από τη Νις.

"Όταν ένας επιθετικός δεν σκοράρει, θα δεχθεί κριτική ακόμη κι αν η ομάδα πάει καλά. Εμένα οι κριτικές με κάνουν πιο δυνατό. Δεν ήμουν ποτέ τόσο δυστυχισμένος που να πω ότι δεν μπορούσα πια... δεν είναι του τύπου μου. Πιο σημαντικά είναι τα λόγια των συμπαικτών μου και του προπονητή μου για μένα.

Εάν μου πουν ότι μπορώ να βελτιωθώ σε κάτι, με ενδιαφέρει να το κάνω. Προσπαθούν να με βοηθήσουν. Εάν ένιωσα αμφιβολία όταν η Μαρσέιγ ήθελε να πάρει τον Μπαλοτέλι; Όχι. Ποτέ δεν αμφέβαλα για τον εαυτό μου σε αυτή τη ζωή. Ξέρω για τι είμαι ικανός και η Μαρσέιγ είναι μεγάλη ομάδα. Προφανώς θα ενδιαφέρεται γι' άλλους παίκτες, αλλά ποτέ δεν ήθελα να φύγω. Είμαι χαρούμενος εδώ", υποστήριξε ο Κώστας Μήτρογλου.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ