ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μέχρι το 2021 στη Μπενφίκα ο Σάμαρης

Benficas Andreas Samaris fights for the ball against Zenit's Artyom Dzyuba during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Benfica and Zenit at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Feb. 16, 2016. (AP Photo/Armando Franca)
Benficas Andreas Samaris fights for the ball against Zenit's Artyom Dzyuba during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Benfica and Zenit at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Feb. 16, 2016. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Ανδρέας Σάμαρης αναμένεται να υπογράψει διετή επέκταση συμβολαίου σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, που θα τον "δέσει" ως το καλοκαίρι του 2021 στην Μπενφίκα.

Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο (A' Bola και Record), o Ανδρέας Σάμαρης αναμένεται να επεκτείνει την ισχύουσα συμφωνία του με την Μπενφίκα, παραμένοντας στο "Ντα Λουζ" ως το καλοκαίρι του 2021. Ο διεθνής μεσοαμυντικός των Λουζιτανών, έχει κερδίσει ξανά την θέση του στο αρχικό σχήμα, ικανοποιεί με τις εμφανίσεις του και γι' αυτό υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Οι ανανεώσεις βασικών παικτών αποτελούν προτεραιότητα για την Μπενφίκα, μετά και το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο τεχνικός της ομάδας, Ρούι Βιτόρια. Ο Σάμαρης βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς, μιας και εδώ και περίπου 1,5 μήνα είναι ξανά στις πρώτες επιλογές του και θέλει να τον "δέσει", προτού υπάρξουν άλλοι μνηστήρες.

Το συμβόλαιο του Σάμαρη με την Μπενφίκα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2019 και το δημοσίευμα κάνει λόγο για διετή επέκταση. Το μόνο που απομένει, είναι να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δυο πλευρές, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

AP Photo/Armando Franca

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ