ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Με ψαλιδάκι το πρώτο γκολ Έλληνα ποδοσφαιριστή στο αλβανικό πρωτάθλημα

Με ψαλιδάκι το πρώτο γκολ Έλληνα ποδοσφαιριστή στο αλβανικό πρωτάθλημα

Ο Δημήτρης Κοτσώνης έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που σκοράρει στο αλβανικό πρωτάθλημα. Το πέτυχε στο ντεμπούτο του, με ψαλιδάκι, δύο λεπτά μετά τη σέντρα. (VIDEO)

Η αλβανική ομάδα Luftetari συνεχίζει να ενισχύεται με Έλληνες ποδοσφαιριστές. Πέρυσι είχε αποκτήσει τον τερματοφύλακα Χρήστο Αθανασόπουλο, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα (Κέρκυρα). Φέτος πήρε τον κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Κοτσώνη και τον μεσοεπιθετικό Άγγελο Χαντί.

Ο Κοτσώνης (αριστερά στην κεντρική φωτ.), στο ντεμπούτο του με τη Luftetari κατάφερε να σκοράρει και έγινε ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που το κάνει στο αλβανικό πρωτάθλημα. Το τέρμα του μάλιστα προήλθε από ψαλιδάκι, δύο λεπτά μετά τη σέντρα στο παιχνίδι με την Λάτσι.

Ο 29χρονος στόπερ Κοτσώνης έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε Πανηλειακό, Άρη, Εργοτέλη, Απόλλωνα Σμύρνης, Λαμία , Τρίκαλα και Παναχαϊκή. Ο 29χρονος Χαντί (στη μέση της παρακάτω φωτ.) έχει παίξει σε Εργοτέλη, ΟΦΗ, Ηρακλή, Άρη και Αήττητο Σπάτων.

Με ψαλιδάκι το πρώτο γκολ Έλληνα ποδοσφαιριστή στο αλβανικό πρωτάθλημα

Η Luftetari είναι ομάδα που εδρεύει στο Αργυρόκαστρο και στόχος της είναι να επιστρέψει ξανά στο Europa League. Ύστερα από 20 αγωνιστικές, βρίσκεται στην 8η θέση με 20 βαθμούς (5 νίκες, 1 ισοπαλία και 14 ήττες).

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ