ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Με ασίστ Γιαννιώτα αγκαλιά με την Primera η Βαγιαδολίδ

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ 2018 / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÃÉÂÑÁËÔÁÑ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ÃÉÁÍÍÉÙÔÁÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ 2018 / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÃÉÂÑÁËÔÁÑ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ÃÉÁÍÍÉÙÔÁÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ νίκησε εκτός έδρας (0-3) τη Νουμάνθια στο πρώτο ματς του τελικού των playoffs ανόδου και βρίσκεται αγκαλιά με την επιστροφή της στην Primera Division. Από ασίστ Γιαννιώτα το πρώτο γκολ των "μπλανκιβιολέτας". (VIDEO)

Με το ενάμιση πόδι στην Primera Division βρίσκεται η Ρεάλ Βαδιαδολίδ, καθώς νίκησε τη Νουμάνθια εκτός έδρας (Nuevo Estadio Los Pajaritos) με 3-0 στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τον τελικό των playoffs ανόδου από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Πλέον, οι "μπλανκιβιολέτας" καλούνται να υπερασπιστούν το σαφέστατο προβάδισμά τους στο "Jose Zorilla" (16/6, 21:30) και να "σφραγίσουν" τη μεγάλη επιστροφή μετά από τέσσερα χρόνια. Ο 25χρονος Έλληνας διεθνής εξτρέμ (ως δανεικός από τον Ολυμπιακό), Γιάννης Γιαννιώτας, αγωνίστηκε και τα πήγε περίφημα.

Από ασίστ (σέντρα) δική του, ο Κίκο Ολίβας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (36') και το δρόμο για την επικράτηση στη Σορία. Ο Πάμπλο Ερβίας στο 58' διεύρυνε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων κι ο Όσκαρ Πλάνο στο 67' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (0-3). Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ