ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μαυρίας: "Κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής"

Μαυρίας: "Κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής"
Μαυρίας

O Χάρης Μαυρίας είχε εντυπωσιακή απόδοση εναντίον της Λίβερπουλ και αναφέρθηκε στη χρησιμοποίηση του στο πρωτάθλημα U21 της Premier League! (VIDEO)

Ο Χάρης Μαυρίας διατηρείται στο ρόστερ της ομάδας Κ21 της Σάντερλαντ, παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αφού ο Σαμ Αλαρντάις δεν έχει ενεργήσει διαφορετικά σε σχέση με τον προκάτοχο του. Ο 21χρονος εξτρέμ συμπεριλήφθηκε στην ενδεκάδα για το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, το οποίο διεξήχθη τη Δευτέρα (19/10) για το πρωτάθλημα U21 της Premier League.

Ο Μαυρίας ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της Σάντερλαντ με 1-0, κερδίζοντας τα εγκώμια του προπονητή, Ρόμπι Στοκντέιλ. Χρησιμοποιήθηκε για 84 λεπτά στο δεξί άκρο της επίθεσης και προκάλεσε πολλά ρήγματα στην άμυνα της Λίβερπουλ, κάτι που επισήμαναν και οι Άγγλοι ρεπόρτερ.

Μετά το παιχνίδι, ο Μαυρίας ρωτήθηκε για την απόδοση του και η απάντηση του ήταν η: "Νομίζω ότι παίξαμε καλά και ελέγξαμε το παιχνίδι, στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Πιέσαμε ψηλά και αυτό είναι κάτι καλό, γιατί μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ, αλλά στο τέλος, σκοράραμε με μία στατική φάση και αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Όσο για τη νίκη, που ήταν σημαντική, έστω και αν πρόκειται για επίπεδο Νέων, τόνισε: "Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι με συμβουλεύσει ο προπονητής. Αυτός μου έδωσε οδηγίες να παίξω ψηλά και να βρω χώρους και θα το κάνω αυτό σε κάθε παιχνίδι. Διότι διαπιστώνω ότι δουλεύει καλά, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την ομάδα".

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι και την απόδοση του Μαυρία:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ