ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Μάτια" της Ίντερ και της Βαλένθια στον Μήτρογλου

"Μάτια" της Ίντερ και της Βαλένθια στον Μήτρογλου

Πολλοί σκάουτ βρέθηκαν στο Μπενφίκα - Πόρτο και κάποιοι εξ αυτών είχαν για τα καλά στραμμένα τα βλέμματά τους στον Κώστα Μήτρογλου, όπως αναφέρει η "Record".

Μπενφίκα και Πόρτο αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο "Estádio da Luz" και έτσι η ομάδα της Λισσαβώνας διατηρήθηκε στην κορυφή, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από τους "δράκους". Οι Μήτρογλου και Σάμαρης έπαιξαν σε όλο το 90λεπτο, με τον Έλληνα φορ να έχει στραμμένα πάνω τα βλέμματα ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Η Ίντερ και η Βαλένθια είχαν στείλει άνθρωπό τους για να δουν από κοντά τον διεθνή στράικερ, ο οποίος μετράει 16 γκολ φέτος και έχει όσα και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ υπολείπεται δυο του Λιονέλ Μέσι.

Οι επιδόσεις του δεν περνούν απαρατήρητες και όπως γράφει η Record, η Ίντερ και η Βαλένθια ήθελαν να έχουν σκάουτ στο πορτογαλικό ντέρμπι για να τον δουν από κοντά. Ο ίδιος μπορεί να μην σκόραρε, αλλά αποτέλεσε πηγή κινδύνου σε κάμποσες περιπτώσεις για την εστία του Κασίγιας.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η ρήτρα του φτάνει τα 40.000.000 ευρώ και το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να υπάρξει ομάδα που να θελήσει να... απλώσει τα χρήματά της για την αφεντιά του. Είναι "καυτός", σκοράρει κατά ριπάς και ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες.

Ιδού οι ομάδες που βρέθηκαν στο "Estádio da Luz":

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ