ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μαρίνος: "Ποιο κοινό της Μπριζ; Ελάτε να δείτε ένα ματς στην Ελλάδα..."

Μαρίνος: "Ποιο κοινό της Μπριζ; Ελάτε να δείτε ένα ματς στην Ελλάδα..."

Ο Έλληνας μπακ της Σαρλερουά, Στέργος Μαρίνος, ρωτήθηκε για το εάν φοβάται τους οπαδούς της Μπριζ και προσκάλεσε τους Βέλγους δημοσιογράφους να δουν ένα ματς στη χώρα μας.

Η Σαρλερουά φιλοξενείται από την Μπριζ στο "Jan Breydelstadion" για την 25η αγωνιστική της Pro League, δύο εβδομάδες μετά την εφιαλτική νύχτα στο ίδιο γήπεδο και τη βαριά ήττα (5-1) για το Κύπελλο Βελγίου.

Ο 30χρονος Έλληνας μπακ της Σαρλερουά, Στέργος Μαρίνος, δεν έχει ξεχάσει το βράδυ της 16ης Ιανουαρίου, ρωτήθηκε για το εάν νιώθει πίεση από το κοινό της Μπριζ και απάντησε στους Βέλγους δημοσιογράφους, προσκαλώντας τους να παρακολουθήσουν ένα ματς στην Ελλάδα.

"Σιχαίνομαι να χάνω, οπότε είναι σκληρό να το χωνέψω. Ήταν ένα δύσκολο ματς, όπου ο Λιμπόμπ (επιθετικός της Μπριζ) θριάμβευσε απέναντί μου, είναι καλός κι απρόβλεπτος παίκτης με ταχύτητα, έκρηξη, ικανότητα στον ντρίμπλα, έτσι θα πρέπει να τον χειριστώ καλύτερα την Κυριακή.

Όπως όλη η ομάδα, έτσι κι εγώ θέλω να μαθαίνω από τα λάθη μου. Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του Βελγίου, αλλά δεν θέλουμε με τίποτα να χάσουμε. Εάν είναι καταπιεστικό το κοινό στην Μπριζ; Ελάτε να δείτε ένα ματς στην Ελλάδα...".

Μετά από 24 ματς στην πρώτη βελγική κατηγορία η Σαρλερουά έχει 46 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση, 11 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπριζ με την οποία αναμετράται την Κυριακή (4/2, 19:00).

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ