ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μανωλάς: "Ο Τότι μου είπε καν' το ξανά κόντρα στην Μπαρτσελόνα"

Napoli's Konstantinos Manolas, right, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Napoli and Torino at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Saturday, Feb. 29, 2020. (Cafaro/LaPresse via AP)
Napoli's Konstantinos Manolas, right, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Napoli and Torino at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Saturday, Feb. 29, 2020. (Cafaro/LaPresse via AP) AP

Ο αμυντικός της Νάπολι, Κώστας Μανωλάς, υποστήριξε σε συνέντευξη στη Repubblica ότι ο Τότι τον παρότρυνε να δοκιμάσει να σκοράρει ξανά κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όπως είχε κάνει και με τη Ρόμα στην πρόκριση επί των μπλαουγκράνα.

Η Νάπολι κοντράρεται το Σάββατο (8/8) με την Μπαρτσελόνα στο Camp Nou στη ρεβάνς του 1-1 του Σαν Πάολο για τους 16 του Champions League. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Κώστας Μανωλάς, ο οποίος απέκλεισε με τη Ρόμα τους μπλαουγκράνα αποκάλυψε σε συνέντευξη στη Repubblica τη συμβουλή που του έδωσε ο Φραντσέσκο Τότι.

Ο πρώην συμπαίκτης του και καπιτάνο στους τζαλορόσι τον παρότρυνε να δοκιμάσει ξανά να σκοράρει κόντρα στην Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι δεν φοβάται τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του.

"Το Camp Nou είναι ένα εμβληματικό γήπεδο, ακόμη κι άδειο σε εντυπωσιάζει. Είναι μεγάλο γήπεδο, ιδανικό για να παίξεις μπάλα. Πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο του Γκατούζο και να είμαστε ήρεμοι. Είναι σημαντικό να δούμε σε τι κατάσταση θα βρεθούμε. Έπαιξα σε αυτό το γήπεδο και με τη Ρόμα.

Δεν αξίζαμε την ήττα στο πρώτο ματς. Αλλά στο Ολίμπικο καταφέραμε και το γυρίσαμε (2018). Συνάντησα τον Τότι τις προάλλες και μου είπε να το κάνω ξανά κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Μπορούμε να σταματήσουμε τον Μέσι. Η Μπάρτσα έχει την πίεση αυτή τη στιγμή".

Photo credits: AP Images

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ