ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μανωλάς για Τότι: "Μεγάλη μου τιμή που έπαιξα μαζί σου!"

Roma's Kostas Manolas, right, celebrates his sides second goal during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Roma and Lyon, in Rome's Olympic stadium, Thursday, March 16, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas, right, celebrates his sides second goal during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Roma and Lyon, in Rome's Olympic stadium, Thursday, March 16, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο Κώστας Μανωλάς ανέβασε φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον Φραντσέσκο Τότι και ανέφερε πως ήταν μεγάλη του τιμή που έπαιξε δίπλα στον Capitano της Ρόμα.

Το δικό του ξεχωριστό "αντίο" θέλησε να πει στον Φραντσέσκο Τότι ο Κώστας Μανωλάς. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός ανέβασε φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram, όπου είναι μαζί με τον Capitano της Ρόμα και ανέφερε πως ήταν τιμή του έπαιξε δίπλα σε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, ο Τότι είναι η εμβληματικότερη μορφή στην ιστορία του κλαμπ!

"Μεγάλη μου τιμή που έπαιξα μαζί σου!", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μανωλάς, αποδίδοντας τιμή σε αυτόν τον πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος σταματάει το ποδόσφαιρο, έχοντας παίξει σε όλη του την καριέρα στη Ρόμα.

Ο 41χρονος από το 1993 μέχρι φέτος αφιέρωσε όλη του την πορεία στους "τζαλορόσι" και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (2001), δυο Κύπελλα (2007, 2008) και δυο Σούπερ Καπ Ιταλίας (2001, 2007). Παράλληλα, στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2006 και πρωταθλητής Ευρώπης U-21 δέκα χρόνια πριν με την "σκουάντρα ατζούρα".

Χθες (25/5), ο Τότι έβγαλε τους συμπαίκτες του για φαγητό, θέλοντας να τους ευχαριστήσει και έκανε από ένα ξεχωριστό δώρο σε κάθε παίκτη. Άλλοι πήραν φανέλες, άλλοι λάβαρα και άλλοι αναμνηστικά. Ο Κώστας Μανωλάς πάντως πήρε ένα μαύρο καμβά, στον οποίο είναι χαραγμένος ο αριθμός του, το "10" με την υπογραφή του Τότι.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

Un grande onore giocare con te!!

A post shared by Kostasmanolas (@kostasmanolas44) on

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ