ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μανωλάς: "Γελάω όταν μου λένε πως δεν ταιριάζω με τον Κουλιμπαλί"

Napoli's Kostas Manolas applauds his side's fans after the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Napoli's Kostas Manolas applauds his side's fans after the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Κώστας Μανωλάς αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας από την Ίντερ και έδωσε σύνθημα μάχης ενόψει Λάτσιο, ενώ πέρασε στην αντεπίθεση για τα σχόλια που ακούγονται για το κέντρο της άμυνας της Νάπολι.

Αν υπάρχει ομάδα που μπορεί να διατρανώνει πως άρχισε τη σεζόν με όνειρα ακόμα και για τον τίτλο και πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης τη νέα σεζόν, τότε η Νάπολι είναι μάλλον το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα όσον αφορά στα τοπ πέντε πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου.

Μοναδική παρηγοριά για τους παρτενοπέι ήταν η πρόκριση στους "16" του Champions League, γεγονός που δεν στάθηκε ωστόσο αρκετό για να κρατήσει τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο, ενώ και ο Τζενάρο Γκατούζο συνεχίζει στο δρόμο των... αποτυχιών που έχουν φέρει την Νάπολι στο -11 από την 4η Ρόμα.

Το 1-3 από την Ίντερ σήμανε την τρίτη διαδοχική εντός έδρας ήττα για την ομάδα του ιταλικού Νότου και την έφερε σε δύσκολη θέση ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Λάτσιο, με τον Κώστα Μανωλά να στέλνει πάντως δυναμικό μήνυμα ενόψει του αγώνα στο "Ολίμπικο".

"Η Λάτσιο κάνει ένα εκπληκτικό πρωτάθλημα έχοντας έναν εξαιρετικό τεχνικό αλλά εμείς θα πάμε εκεί για να παλέψουμε και να πάρουμε το παιχνίδι. Ο Ιμόμπιλε ξέρει να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα όσο κανένας άλλος.

Εγώ θα βγω στον αγωνιστικό χώρο για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και μετά το 90' θα κάνουμε λογαριασμό", δήλωσε αρχικά ο διεθνής στόπερ μιλώντας στον ιταλικό σταθμό Sky και πρόσθεσε:

Napoli's Kostas Manolas (44) runs onto the field before a LaLiga-Serie A Cup soccer match against Barcelona, Wednesday, Aug. 7, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Napoli's Kostas Manolas (44) runs onto the field before a LaLiga-Serie A Cup soccer match against Barcelona, Wednesday, Aug. 7, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) AP PHOTO/LYNNE SLADKY

"Οι έντεκα πόντοι διαφοράς από τη ζώνη του Champions League είναι πάρα πολλοί, θα πρέπει να αρχίσουμε να νικάμε για να αποκτήσουμε ενθουσιασμό. Είναι μία χαλασμένη σεζόν, θα πρέπει να σηκωθούμε και να κατακτήσουμε νίκες.

Κυριαρχήσαμε στο ματς με την Ίντερ αλλά δεχτήκαμε τρία γκολ από τρία λάθη. Εμείς δεν σκοράραμε σε δύο φάσεις που είχαμε στα πρώτα επτά λεπτά ενώ εκείνοι προηγήθηκαν με τυχερό τρόπο στην πρώτη τους ευκαιρία. Αυτό σημαίνει πως όλα είναι εναντίον μας".

Ο πρώην αμυντικός της Ρόμα μίλησε επίσης και για τη συνεργασία του με τον Καλιντού Κουλιμπαλί στο κέντρο της άμυνας της Νάπολι και για τα διάφορα αρνητικά σχόλια που έχουν γραφτεί και ακουστεί ανά καιρούς, με το σχόλιό του να είναι ιδιαίτερα καυστικό απέναντι στους επικριτές του.

"Γελάω όταν μου λένε πως εγώ και ο Κουλιμπαλί δεν ταιριάζουμε. Ρίχνουν το φταίξιμο σε εμάς επειδή είναι υποχρεωμένοι να βρουν έναν ένοχο.

Στο Champions League τα πήγαμε πολύ καλά, στο πρωτάθλημα αρχίσαμε χωρίς να γνωριζόμαστε καλά. Ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα γιατί είναι σημαντικός για μας.

Ο Γκατούζο είναι ένας προπονητής που δίνει την ψυχή του και είναι καλά προετοιμασμένος. Δουλεύουμε σκληρά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νάπολι: Τριπλό ενδιαφέρον για τον Μέρτενς
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ