ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μαγνητική ο Μήτρογλου, αμφίβολος με Εσθονία - Βέλγιο

Benfica's Kostas Mitroglou walks after scoring the opening goal during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Benfica and Borussia Dortmund at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Feb. 14, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Μήτρογλου AP

Ο Κώστας Μήτρογλου τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Λειψία και τη Δευτέρα (31/7) θα έκανε μαγνητική στη Λισσαβώνα. Αμφίβολος για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με την Εσθονία και το Βέλγιο.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης της Μπενφίκα με τη Λειψία την Κυριακή (30/7) ο Κώστας Μήτρογλου, τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή. Από την περασμένη Δευτέρα είχε ενοχλήσεις, αλλά ένιωσε καλύτερα και μπήκε στο ματς, όμως υπέστη υποτροπή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό (σφίξιμο) και ενδέχεται να μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες. Τη Δευτέρα (31/7) θα έκανε μαγνητική στη Λισσαβώνα, για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

Υπενθυμίζεται ότι στις 31 Αυγούστου, σε ένα μήνα δηλαδή, η Εθνική Ελλάδας κοντράρεται με την Εσθονία, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ 2018. Αυτό σημαίνει ότι ο στράικερ των "αετών" είναι αμφίβολος.

Τρεις μέρες μετά, στις 3 Σεπτεμβρίου, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κοντράρεται με το Βέλγιο στο "Γ. Καραϊσκάκης", που είναι εξίσου πιο σημαντικό ματς, στην προσπάθεια για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ο Μήτρογλου με ανάρτησή του στο twitter έγραψε: "Ατυχη στιγμή σήμερα! Θα επιστρέψω όσο το δυνατόν συντομότερα, 100% έτοιμος και πιο δυνατός προκειμένου να βοηθήσω την Μπενφίκα να κατακτήσει το 37ο πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

(AP Photo/Armando Franca)

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ