ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Λιλ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Καρνέζη

Λιλ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Καρνέζη

Παίκτης της Λιλ είναι με κάθε επισημότητα από το απόγευμα της Παρασκευής ο Ορέστης Καρνέζης, με τον πρώην κίπερ της Νάπολι να χαρακτηρίζει μεγάλη πρόκληση για εκείνον την μεταπήδησή του στην ομάδα της Ligue 1.

Μετά από την Serie A (Ουντινέζε, Νάπολι), την La Liga (Γρανάδα) και την Premier League (Γουότφορντ), η Ligue 1 γίνεται το τέταρτο (από τα πέντε συνολικά) φημισμένο πρωτάθλημα στο οποίο θα πάρει μέρος ο Ορέστης Καρνέζης, με την Λιλ να ανακοινώνει την απόκτησή του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Η συμφωνία των λιλουά με την Νάπολι ήταν γνωστή εδώ και καιρό και απλά επικυρώθηκε την Παρασκευή, με την Λιλ να παραθέτει στη σχετική ανακοίνωση το πλούσιο βιογραφικό που συνοδεύει τον 35χρονο κίπερ και να τονίζει πως "προσθέτουμε όχι μόνο μία καλή δόση εμπειρίας στην ομάδα αλλά και έναν επιτυχημένο παίκτη με χαρακτήρα και ηγετική προσωπικότητα".

Ο έμπειρος κίπερ δεν έκρυψε στις δηλώσεις του την ευτυχία του για τη μεταγραφή στην Λιλ, τονίζοντας τα εξής: "Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα. Μετά από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Αγγλία, τώρα θα ανακαλύψω το γαλλικό πρωτάθλημα.

Αυτό είναι κάτι πραγματικά σπάνιο για έναν ποδοσφαιριστή. Είμαι υπερήφανος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε έναν σύλλογο που μεγαλώνει κάθε χρόνο και ο οποίος διαθέτει μία πολύ δυνατή ομάδα. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους συνεργάτες μου και να περάσω μία σπουδαία σεζόν μαζί τους".

Από την πλευρά του, ο CEO του γαλλικού συλλόγου, Μαρκ Ινγκλά, δήλωσε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσθέτουμε ακόμα περισσότερο ταλέντο και εμπειρία στην ομάδα μας και στους τερματοφύλακές μας. Σε αυτή τη σεζόν, αλλά και στις άλλες που θα ακολουθήσουν, ο Ορέστης θα μπορέσει να προσφέρει πολλά στην ομάδα μας".

Σημειώνεται πως η Λιλ δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε ο Καρνέζης, με την "Equipe" να υποστηρίζει πως το κόστος της μεταγραφής κυμαίνεται μεταξύ 4 και 5 εκατομμυρίων για την Λιλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ