ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Λάμπρου: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στην Τβέντε

Λάμπρου: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στην Τβέντε

ΠΑΟΚ και Τβέντε ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους για το δανεισμό του Λάζαρου Λάμπρου με τον διεθνή επιθετικό να παρουσιάζεται και επίσημα από το σύλλογο της Ολλανδίας.

Ποδοσφαιριστής της Τβέντε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ για τον επόμενο χρόνο είναι και επίσημα ο Λάζαρος Λάμπρου. Ο 23χρονος επιθετικός ο οποίος ταξίδεψε στην Ολλανδία τις προηγούμενες μέρες, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε από τους Ολλανδούς οι οποίοι έχουν οψιόν αγοράς από τον ΠΑΟΚ.

Τόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης όσο και η Τβέντε ανακοίνωσαν τη συμφωνία των δύο πλευρών με τον Λάμπρου να επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας όπου έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ ανέφερε: "Στην Τβέντε ο Λάμπρου. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Λάζαρου Λάμπρου στην Τβέντε. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής την επόμενη σεζόν θ’αγωνιστεί στην Eredivisie, με την Τβέντε να έχει option αγοράς".

Ενώ σε αυτή της ομάδας από την Ολλανδία όπου υπάρχουν και δηλώσεις του Έλληνα επιθετικού αναφέρεται: "Η Τβέντε έφτασε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για το δανεισμό του Έλληνα ποδοσφαιριστή, Λάζαρου Λάμπρου, ο οποίος είναι ένας δεξιοπόδαρος επιθετικός και έπαιξε στη Φορτούνα Σιτάρντ τη σεζόν 2018-19".

Από την πλευρά του ο Jan Streuer είπε: "Ο Λάζαρος Λάμπρου μπορεί να μας δώσει περισσότερες λύσεις στα πλευρά. Έκανε μεγάλη εντύπωση παίζοντας τα προηγούμενα χρόνια με τη Φορτούνα Σιτάρντ. Είναι έναςς αρκετά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Ελπίζουμε και περιμένουμε να δούμε έναν ακόμη καλύτερο Λάμπρου στο μέλλον".

Ενώ ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε: "Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στην Τβέντε η οποία είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα. Η ιστορία της ομάδας αλλά και οι οπαδοί της. Ελπίζω να πάρω αρκετό χρόνο συμμετοχής εδώ. Ελπίζω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα με τα γκολ και τις ασίστ μου. Είμαι ανυπόμονος για τη νέα σεζόν".

Η ανακοίνωση της Τβέντε για την απόκτηση του Λάμπρου ολοκληρώνεται λέγοντας: "Ο Λάμπρου έπαιξε στην ομάδα Νέων των Ποντίων Κατερίνης και του Παναθηναϊκού από τον οποίο έφυγε για τον Ηρακλή. Μετά από έξι μήνες πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ ο οποίος τον έδωσε δανεικό για δύο σεζόν στον Παναθηναϊκό. Τη σεζόν 18/19 δόθηκε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Φορτούνα Σιτάρντ. Έπαιξε σε 24 παιχνίδια και σκόραρε επτά γκολ ενώ είχε οκτώ ασίστ".

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ:

blockquote class="twitter-tweet">

Lazaros Lamprou is here!#fctwente pic.twitter.com/CwZonLq5ev

— FC Twente (@fctwente) July 31, 2020
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ