ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Λαμπρόπουλος: Η Μπόχουμ θέλει να τον αποκτήσει από την Ντεπορτίβο

Λαμπρόπουλος: Η Μπόχουμ θέλει να τον αποκτήσει από την Ντεπορτίβο

Η Μπόχουμ θέλει να πάρει από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, μετά τον εξάμηνο δανεισμό του, καθώς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την εικόνα του.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επέστρεψε στην Ντεπορτίβο, μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στην Μπόχουμ, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει εκ νέου στη γερμανική ομάδα, σύμφωνα με το Kicker.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο, την φετινή σεζόν πραγματοποίησε 18 συμμετοχές με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στο πρώτο μισό της σεζόν, και 10 με την Μπόχουμ στο δεύτερο μισό, με την ομάδα του να κρατάει ανέπαφη την εστία σε έξι εξ αυτών.

Το συμβόλαιο του με την Ντεπορτίβο λήγει το επόμενο καλοκαίρι, το οποίο σημαίνει ότι εάν ο σύλλογος της Γαλικίας θέλει να τον πουλήσει, πρέπει να το κάνει αυτό το καλοκαίρι. Η Μπόχουμ έχει έρθει σε επαφή με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για να τον εντάξει εκ νέου στο ρόστερ της.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν γίνει επαφές και με την πλευρά του παίκτη και υπάρχει από κοινού διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λαμπρόπουλος στο Sport24.gr: "Δεν φοβήθηκα, κακοφάνηκαν στους Γερμανούς τα άδεια γήπεδα"
Ο Λαμπρόπουλος κρατάει την Μπόχουμ στη Bundesliga 2
Βασίλης Λαμπρόπουλος: Η δικαίωση ενός αδικημένου
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ