ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

L' Εquipe: "Τέλος χρόνου για Μήτρογλου, δεν τον θέλει ο Γκαρθία"

Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Κώστας Μήτρογλου, φιγουράρει στο πρωτοσέλιδο της "Equipe". Εξαντλούνται τα περιθώρια του Έλληνα επιθετικού στη Μαρσέιγ, ο Γκαρθία θα ήθελε να τον "ξεφορτωθεί" και οι "phocéens" ήδη ψάχνουν για επιθετικό. (photo)

Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η ζωή στη Μασσαλία για τον Κώστα Μήτρογλου. Μετά το "κράξιμο" από τον Κριστόφ Ντουγκαρί, σταδιακά έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα από τον Βαλέρ Ζερμέν και πλέον δεν απολαμβάνει στο ελάχιστο την εμπιστοσύνη του Γάλλου τεχνικού της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρθία.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η κορυφαία - και πέραν πάσης αμφιβολίας για την εγκυρότητά της - γαλλική εφημερίδα, "Equipe" στην πρώτη της σελίδα. "Εξαντλείται η πίστωση (χρόνου)", αναφέρει ο τίτλος.

Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ ο Γκαρθία θα ήθελε να "ξεφορτωθεί" τον 29χρονο Έλληνα διεθνή επιθετικό (με πιθανότερη φόρμουλα αυτή του δανεισμού). Την άποψη του προπονητή δεν φαίνεται να συμμερίζεται η διοίκηση της ομάδας της Μασσαλίας, καθώς όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά "αισθάνεται λιγότερο πιεσμένη".

L' Εquipe: "Τέλος χρόνου για Μήτρογλου, δεν τον θέλει ο Γκαρθία"

"Eξάντληση πίστωσης" αναφέρει η "Equipe" Δείτε από το Sport24.gr τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και διεθνή Τύπου

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι "phocéens" έχουν ήδη βγει στην αγορά για ενίσχυση στην επιθετική τους γραμμή κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Κώστας Μήτρογλου μετρά δύο γκολ (κόντρα σε Καέν και Στρασμπούρ) σε οκτώ συμμετοχές στη Ligue 1, ενώ έχει αγωνιστεί δύο φορές και στη φάση των ομίλων του Europa League (με Γκιμαράες και Ζάλτσμπουργκ).

L' Εquipe: "Τέλος χρόνου για Μήτρογλου, δεν τον θέλει ο Γκαρθία"

Όπως είχε αποκαλύψει το ρεπορτάζ του Sport24.gr, οι Γάλλοι έδωσαν 15.000.000 ευρώ στους "αετούς" της Μπενφίκα για το 50% των δικαιωμάτων του κατά την παρελθούσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο και αν σε διάστημα δύο ετών δεν φτάσει πρόταση στη Μπενφίκα για τον 29χρονο στράικερ, τότε η γαλλική ομάδα πρέπει να δώσει σε αυτή της Λισαβόνας άλλα 12.500.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ