ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ξέσπασμα Μήτρογλου στο Twitter: "Μην πιστεύετε κάθε ανοησία"

Greece's Kostas Mitroglou celebrates his goal against Cyprus during the World Cup Group H qualifying soccer match between Cyprus and Greece at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Saturday, Oct. 7, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Greece's Kostas Mitroglou celebrates his goal against Cyprus during the World Cup Group H qualifying soccer match between Cyprus and Greece at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Saturday, Oct. 7, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Θέση στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί στο φινάλε της σεζόν από την Γαλατάσαραϊ και να επιστρέφει στην Μαρσέιγ πήρε μέσω Twitter ο Κώστας Μήτρογλου, κάνοντας λόγο για ανοησίες!

Ο Kώστας Μήτρογλου διεκδικεί το πρωτάθλημα Τουρκίας με την Γαλατάσαραϊ, με την ομάδα του να βρίσκεται στο -3 από την πρωτοπόρο Μπασακσεχίρ, με τις φήμες ωστόσο το τελευταίο διάστημα να θέλουν τους ανθρώπους της "Τσιμ Μπομ" να μην έχουν διάθεση να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με αυτά τα ρεπορτάζ η νέα σεζόν θα βρει τον διεθνή φορ και πάλι κάτοικο "Βελοντρόμ" από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με την Μαρσέιγ μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο ο ίδιος ο Μήτρογλου αποφάσισε να πάρει θέση και να διαψεύσει.

Το έκανε μάλιστα με τρόπο δυναμικό ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή παρερμηνεία αλλά και να μη χρειαστει να επανέλθει στο θέμα, από τη στιγμή που η Γαλατάσαραϊ είναι αφοσιωμένη στο στόχο της κατακτησης του τίτλου.

"Μην ανακυκλώνετε και μην πιστεύετε κάθε ηλιθιότητα που δημοσιεύεται από τα μίντια!!! Εγώ, οι συμπαίκτες μου, οι οπαδοί και κάθε μέλος της οικογένειας της Γαλατάσαραϊ είναι αφοσιωμένοι αποκλειστικά και μόνο στην κατάκτηση του 22ου πρωταθλήματος και δεν σκέφτονται τίποτα άλλο", ήταν το μήνυμά του.

Ξέσπασμα Μήτρογλου στο Twitter: "Μην πιστεύετε κάθε ανοησία"

Photo Credits: AP Photo/Petros Karadjias

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ