ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κούτρης: Κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν

Κούτρης: Κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν

O Λεονάρντο Κούτρης ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να κάνει περαιτέρω εξετάσεις, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Λεονάρντο Κούτρης να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού. Ο 24χρονος αριστερός μπακ αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Μαγιόρκα με την Μπέτις και χρειάστηκε να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο διεθνής αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο (υπάρχει φόβος ακόμα και για ρήξη χιαστού), το οποίο σημαίνει πως είναι πιθανό να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Σε μία τέτοια περίπτωση, φαντάζει από δύσκολο έως ακατόρθωτο να προλάβει κάποιο παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Θυμίζουμε πως ο Κούτρης αγωνίζεται ως δανεικός στην ισπανική ομάδα από τον Ολυμπιακό, δίχως να έχει συμπεριληφθεί στη συμφωνία των δύο πλευρών οψιόν αγοράς, ενώ έχει πραγματοποιήσει -μέχρι στιγμής- δύο συμμετοχές με την ισπανική ομάδα, έχοντας, μάλιστα, συμβολή στο γκολ που σημείωσε η Μαγιόρκα στον αγώνα με την Αλαβές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέτις - Μαγιόρκα: Ο Κούτρης έκανε πέναλτι και αποχώρησε τραυματίας
La Liga: Ματσάρα στη Σεβίλλη, άτυχος ο Κούτρης
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ