ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κοπεγχάγη: Ανακοίνωσε την παραμονή του Ζέκα μέχρι το 2023

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΜΕΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΑΡΜΕΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Ο Ζέκα είναι από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες της Κοπεγχάγης και η πρωταθλήτρια Δανίας φρόντισε να τον καπαρώσει, επεκτείνοντας τη μεταξύ τους συνεργασία μέχρι το 2023.

O Ζέκα κόσμησε για χρόνια τα γήπεδα της Super League φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού και από το 2017 και μετά δείχνει την αξία του στην Σκανδιναβία, για λογαριασμό της Κοπεγχάγης.

Αυτή είναι η τρίτη σεζόν της παρουσίας του στους πρωταθλητές Δανίας και το σίγουρο είναι πως δεν θα είναι και η τελευταία, με την Κοπεγχάγη να ανακοινώνει επίσημα πως ο διεθνής μέσος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

"Ο Ζέκα είναι πάνω απ'όλα ένας μεγάλος παίκτης που έχει ρόλο πρωταγωνιστή στην ομάδα μας. Είναι ένας μεγάλος ηγέτης εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και από την άφιξή του, δείχνει συνέχεια την ποιότητά του ως παίκτης και ως άνθρωπος", τόνισε μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο τεχνικός της ομάδας, Στάλε Σολμπάκεν, και πρόσθεσε:

"Πιστεύω πως ο Ζέκα είναι παίκτης διεθνούς επιπέδου και από τους καλύτερους μέσους που είχε ποτέ η Κοπεγχάγη. Δεν είναι πάντα εκείνος που φωνάζει περισσότερο αλλά εκείνος που μας καθοδηγεί.

Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι για τη συμφωνία μας επειδή ο Ζέκα συνεχώς βελτιώνεται από την ημέρα που ήρθε και θα τον έχουμε για πολύ ακόμα καιρό μαζί μας".

Εξίσου ευχαριστημένος από τη συμφωνία με την Κοπεγχάγη ήταν και ο Ζέκα, με τον 31χρονο διεθνή μέσο να αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Αισθάνομαι κομμάτι της οικογένειας της Κοπεγχάγης. Λατρεύω το σύλλογο, την πόλη και τους οπαδούς που με έχουν κάνει να αισθάνομαι πως βρίσκομαι στο σπίτι μου και μου έδειξαν μεγάλη αγάπη, όπως και όλοι στην ομάδα που μου άνοιξαν την καρδιά τους.

Τα χρόνια που είμαι εδώ είναι τα καλύτερα στην καριέρα μου και είμαι πολύ υπερήφανος που θα βρίσκομαι εδώ για αρκετά χρόνια ακόμα. Έχουμε μεγάλους στόχους και έχω ακόμα μεγάλη δίψα για να κατακτήσω τίτλους και να παίξω σε μεγάλες διοργανώσεις με την Κοπεγχάγη".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ