ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κοντά στην Μπόχουμ ο Λαμπρόπουλος

UEFA NATIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Μπόχουμ από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στην Μπόχουμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Έλληνας διεθνής στόπερ θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη γερμανική ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο 29χρονος αμυντικός πραγματοποίησε ένα πολύ καλό πρώτο μισό με τη φανέλα της "Ντέπορ" (18 συμμετοχές, μία ασίστ), παρά την κακή πορεία της ομάδας του, ωστόσο το τελευταίο διάστημα και μετά την τρίτη αλλαγή του προπονητή μέσα στη χρονιά, κάθισε σε αρκετά παιχνίδια στον πάγκο.

Γι' αυτό το λόγο, αποφασίστηκε από κοινού με τους διοικούντες τον ισπανικό σύλλογο να δοθεί δανεικός προκειμένου να παραμείνει ενεργός. Θυμίζουμε, άλλωστε, πως ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Η Μπόχουμ αγωνίζεται στη Zweiteliga και είναι στην 14η θέση της βαθμολογίας, δίνοντας μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η προσθήκη του "Λαμπρό" τής προσφέρει εμπειρία και σίγουρα μία αξιόπιστη λύση για τα μετόπισθεν ενόψει του δύσκολου δεύτερου μισού της σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Η δικαίωση ενός αδικημένου
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ