ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Κοντά στη Ράγιο Βαγιεκάνο ο Σάμαρης"

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
samaris (AP Photo/Steven Governo) AP

Ο Ανδρέας Σάμαρης βρίσκεται, σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, κοντά στη μετακίνησή του στη Ράγιο Βαγιεκάνο με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα.

Το συμβόλαιο του Ανδρέα Σάμαρη με την Μπενφίκα εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι (2019), η συνεργασία των δύο πλευρών θα επεκταθεί, αλλά ο 29χρονος Έλληνας διεθνής μέσος δεν θα μείνει στη Λισαβόνα.

Έτσι κι αλλιώς δεν βρίσκει θέση στα πλάνα του τεχνικού των "αετών", Ρουί Βιτόρια, για την αρχική ενδεκάδα της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας. Ο Ανδρέας Σάμαρης, σύμφωνα με την "A Bola", θ' αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν στη Ράγιο Βαγιεκάνο, ως δανεικός από την Μπενφίκα.

Έτσι, αναμένεται τις επόμενες ώρες ν' ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας του Πατρινού μέσου με την Μπενφίκα και στη συνέχεια η παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Η ομάδα της Μαδρίτης έχει ξεκινήσει με δύο ήττες στις ισάριθμες δύο πρώτες αγωνιστικές της Liga.

Photo credits: AP Photo/Steven Governo

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ