ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κοντά στη Φενέρμπαχτσε ο Μπακασέτας

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες κοντά σε συμφωνία με την Αλάνιασπορ για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή μέσου, Τάσου Μπακασέτα.

Από τη στιγμή που ο Ερόλ Μπουλούτ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε, ο Τάσος Μπακασέτας έγινε εκ των πρώτων στόχων της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

Ο πρώην μπακ των Πανιωνίου, Ολυμπιακού, ΟΦΗ, Ολυμπιακού Βόλου και Βέροιας άλλωστε ήταν αυτός που εισηγήθηκε την απόκτησή του από την ΑΕΚ όταν ήταν προπονητής στην ομάδα της Αλάνια.

Μαζί με τους Γιώργο Τζαβέλλα, Μανώλη Σιώπη έκαναν εξαιρετική σεζόν και έφθασαν στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Τουρκία η Φενέρμπαχτσε και η Αλάνιασπορ βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Αυτό σημαίνει ότι ο 27χρονος Έλληνας διεθνής μέσος είναι κοντά στο να πάρει το φύλλο πορείας από την Αλάνια για την Κωνσταντινούπολη.

Το 24ο Ευαγγέλιο σας αποκάλυψε στις 3 Αυγούστου τις πρώτες μεταγραφικές λίστες του Ερόλ Μπουλούτ, το όνομα του Τάσου Μπακασέτα, αλλά και του και στο Νο1 της λίστας του ο Μερτ Χακάν Γιαντάς (μεσοεπιθετικός της Σίβασπορ) ο οποίος τελικά αποκτήθηκε και ανακοινώθηκε από τη Φενέρ.

Με 14 γκολ και 8 ασίστ σε 43 αγώνες, ο διεθνής μεσοεπιθετικός άφησε το στίγμα του στη Super Lig και το Turkiye Kupasi κάνοντας εξαιρετική σεζόν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ