ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Καρσελά: "Θα βλέπω τα ματς της Μαρσέιγ λόγω Μήτρογλου"

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μεχντί Καρσελά με δηλώσεις του στο γαλλικό Τύπο έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου κι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα έχει επιτυχημένη θητεία με τη φανέλα της Μαρσέιγ.

Στη γαλλική σελίδα, "Foot Mercato", μίλησε ο Μεχντί Καρσελά, πριν την αναμέτρηση των "ερυθρολεύκων" με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Μαροκινός διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπενφίκα και πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Μαρσέιγ, Κώστα Μήτρογλου, πλέκοντας το εγκώμιο του 29χρονου Έλληνα διεθνή φορ.

"Δεν έχει πολλά μειονεκτήματα. Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς με τους οποίους έχω παίξει μαζί. Έχει αίσθηση του γκολ, είναι δυνατός, έχει τεχνική. Παίζει με το κεφάλι και χρησιμοποιεί εξαιρετικά το σώμα του. Είναι κάποιος που θα κάνει μεγάλα πράγματα με τη Μαρσέιγ.

Στην Μπενφίκα σκόραρε σχεδόν σε κάθε ματς. Δεν θέλω να λέω πολλά, αλλά πιστεύω ότι θα πετύχει στη Μαρσέιγ. Από όπου κι αν έχει περάσει, έχει αφήσει δείγματα μεγάλου σκόρερ. Θα βλέπω τη Μαρσέιγ όλα τα Σαββατοκύριακα τώρα", υποστήριξε ο Μεχντί Καρσελά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ