Καπίνο: "Θέλω να γίνω το Νο.1 στη Βέρντερ"

O Στέφανος Καπίνο εξέφρασε τη χαρά του που υπέγραψε στη Βέρντερ Βρέμης, ενώ τόνισε πως με σκληρή δουλειά μπορεί να καταφέρει να γίνει στο Νο.1 στη γερμανική ομάδα.

Την Πέμπτη (02/08), ο Στέφανος Καπίνο παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη Βέρντερ Βρέμης, η οποία την Τετάρτη (01/08) ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, που επιστρέφει στη Bundesliga ύστερα από τρία χρόνια, εξέφρασε τη χαρά του για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, ενώ τόνισε πως με σκληρή δουλειά μπορεί να καταφέρει να γίνει στο Νο.1 στη γερμανική ομάδα.

"Είχα κι άλλες προτάσεις, θα μπορούσα να πάω σε μία ομάδα για να είμαι το Νο.1. Όμως, η Βέρντερ είναι η Βέρντερ. Ένας μεγάλος σύλλογος στη Bundesliga. Θα προπονηθώ σκληρά και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου προκειμένου να είμαι έτοιμος όταν θα χρειαστεί.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Η παρουσία τόσο καλών τερματοφυλάκων (Παβλένκα, Ντρόμπνι) αυξάνει τον ανταγωνισμό και αυτό είναι καλό για την ομάδα. Παράλληλα, θα βελτιωθούμε κι εμείς".

Για το γεγονός πως δεν ξεκινά ως Νο.1: "Κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελα να γίνω το Νο.1. Είμαι σίγουρος πως μπορώ να τα καταφέρω".

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Old Fashioned είναι το μόνο κοκτέιλ για τον χειμώνα

Είναι δυνατό, διαχρονικό και τόσο απλό που μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου.

Όταν ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Claudia Schiffer και ο Axl Rose τα πίνανε στο La Mamunia

Οργασμός 90s καλτίλας στο βίντεο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ