ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Καμπετσής: "Ο Μίσλιντατ με πήγε στην Ντόρτμουντ"

Καμπετσής: "Ο Μίσλιντατ με πήγε στην Ντόρτμουντ"

Ο Αργύρης Καμπετσής που πήγε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό στην Ντόρτμουντ αποκάλυψε ποιος ήταν ο άνθρωπος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να γίνει η μεταγραφή του.

Πριν από 20 μέρες η Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του chief scout της Ντόρτμουντ, Σβεν Μίσλιντατ, καταβάλλοντας τη ρήτρα 1 εκ. ευρώ στον σύλλογο της Γερμανίας καθώς το συμβόλαιο του έληγε το 2021.

Περίοπτη θέση στο βιογραφικό του κατείχαν οι "ανακαλύψεις" των Ντεμπελέ, Λεβαντόβσκι, Ομπαμεγιάνγκ, Χούμελς και Γκιουντογάν.

Ο Σβεν Μίσλιντατ όμως ήταν και ο άνθρωπος που ανακάλυψε και πήγε και τον Αργύρη Καμπετσή το περασμένο καλοκαίρι στην Ντόρτμουντ.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο 18χρονος Έλληνας επιθετικός με σχετικό ποστάρισμα στο "instagram" αλλά και με όσα αναφέρει στο βιογραφικό του στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Ο Καμπετσής ανέβασε μια φωτογραφία με τον Μίσλιντατ και έγραψε: "Ο Σβεν Μίσλιντατ, ήταν ο άνθρωπος που με παρακολουθούσε και με έφερε στην Ντόρτμουντ".

Στην ιστοσελίδα του είναι πιο αναλυτικός γράφοντας: "Το καλοκαίρι του 2017 ήρθε η στιγμή για το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Η πρόταση της Μπορούσια Ντόρτμουντ, το πλάνο της για την μετέπειτα πορεία κι εξέλιξή μου κυριάρχησαν των υπολοίπων προτάσεων που υπήρχαν από ομάδες του εξωτερικού, αλλά και του Ολυμπιακού. Ο αρχισκάουτερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σβεν Μίσλιντατ, ήταν ο άνθρωπος που με παρακολουθούσε, με πίστεψε και με έφερε στην Ντόρτμουντ, κάτι που είναι τιμητικό για εμένα".

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι νέες αποδοχές του Σβεν Μίσλιντατ στην Άρσεναλ πλησιάζουν τα 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Sven Mislintat,who kept an eye on me and brought me to borussia dortmund!!

A post shared by Αργύρης Καμπετσής (@argiris_kampetsis) on

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ