ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Καμία ανησυχία για Λυκογιάννη στη Στουρμ Γκρατς

Καμία ανησυχία για Λυκογιάννη στη Στουρμ Γκρατς
Λυκογιάννης

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Στουρμ Γκρατς με την Βόλφσμπεργκερ, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Δεν υπέστη ζημιά και παίζει με Ραπίντ Βιέννης.

Το Σάββατο (12/8) η Στουρμ Γκρατς τέθηκε αντιμέτωπη με την Βόλφσμπεργκερ για το αυστριακό πρωτάθλημα, αλλά στο 27' ο Μπάμπης Λυκογιάννης τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή. Ο 24χρονος αριστερός μπακ χτύπησε στο ισχίο, στο δεξί πόδι, στο κόκκαλο.

Έμεινε δύο μέρες εκτός προπονήσεων και από την Τρίτη (15/8) θα μπει ξανά στο κανονικό πρόγραμμα. Μάλιστα το Σάββατο (19/8) η Στουρμ παίζει με τη Ραπίντ Βιέννης και έτσι ο Έλληνας οπισθοφύλακας θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, όπως φυσικά θα είναι διαθέσιμος και για την Εθνική, η οποία στις 31 Αυγούστου παίζει στο Φάληρο με την Εσθονία, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

Η Στουρμ Γκρατς ύστερα από τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει ισάριθμες νίκες και είναι μόνη πρώτη. Ο Λυκογιάννης έχει παίξει στα τρία εξ' αυτών και έχει σημειώσει 1 γκολ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ