ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η "υπόκλιση" του Μανωλά στον Τζέκο

Romas Kostas Manolas, right, celebrates with teammate Edin Dzeko after scoring, during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Romas Kostas Manolas, right, celebrates with teammate Edin Dzeko after scoring, during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η Ρόμα απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Τορίνο και ο Κώστας Μανωλάς δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα στον "χρυσό" σκόρερ της νίκης, Έντιν Τζέκο.

Η Ρόμα ξεκίνησε με το... δεξί τις εγχώριες υποχρεώσεις της, καθώς πέρασε νικηφόρα από το άντρο της Τορίνο (0-1) , με τον Κώστα Μανωλά να αποθεώνει τον συμπαίκτη του στους "τζιαλορόσι", Έντιν Τζέκο, για το γκολ που πέτυχε, το οποίο ισοδυναμούσε με τρεις βαθμούς.

" Καλό το πρώτο ματς, μπράβο παιδιά!! Μπράβο μπόμπερ!", έγραψε χαρακτηριστικό στο instagram ο 27χρονος "Κολοσσός" της αμυντικής γραμμής των Ρωμαίων, ο οποίος υποκλίθηκε στον Βόσνιο φορ, που υποδύθηκε τον ρόλο του ήρωα, καθώς έκανε αυτό για το οποίο πληρώνεται, έβαλε γκολ λυτρώνοντας την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας απέναντι στη "Γκρανάτα", με το κλαμπ της "αιώνιας πόλης" να κάνει ποδαρικό με "τρίποντο" στη Serie A.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

Buona la prima bravi ragazzi!! Bravo bomber!

A post shared by Kostasmanolas (@kostasmanolas44) on

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ